Aktywne Wpisy
skeeto666 +34

fervi +511
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

I systemu bo gdyby Julka ze wsi pod Kolbuszową mogła zostać księgową w lokalnej firmie albo jakimś pracownikiem biurowym bez studiów to mogłaby nie wyjeżdżać.
PS. Niby nie znaczą ale kiedyś jak jeszcze próbowałem sił na portalach randkowych to jedna laska próbowała mi wjechać na ambicję że mam "tylko inżyniera"
Brutalnie się o tym codziennie przekonuję :)
@Kitty88: na portalach, w realu, wszędzie.
NATURA ¯\(ツ)/¯
@whos_your_daddy_snakegirl: Większość ofert to hybryda, 40% czasu zdalnie i to max, wedle uznania pracodawcy, to ogranicza możliwości wyboru miejsca zamieszkania. Myślę, że jeszcze trochę potrwa, zanim automatyzacja będzie na tyle zaawansowana i pracodawcy na tyle dojrzali, by nie mieć problemu ze zdalną pracą, wciąż jest ten mental, że trzeba pracownika kontrolować, chyba że ktoś ma unikatowe umiejętności,
@Wutelgi: Na portalach tak, w realu nie, pod warunkiem, że serio dbasz o swój wygląd na miarę swoich możliwości, nie masz wywalone na to, oczekując że to kobieta ma wyglądać, a facet ma tylko nie pić i nie bić.
@marko2: dyplom wyższej szkoły tańca i prokreacji
@whos_your_daddy_snakegirl: Podejdź do tego zadaniowo. Na początku jest pajacowanie, przesadne poświęcanie uwagii, wyjścia, kolacje, kino i te sprawy. Tak wygląda etap randkowania, staracie się nawzajem budując zaufanie. Jak już je zdobędziecie, zrobicie to co niemal każda para: dresy, chipsy i Netflix. Cel osiągnięty ( ͡° ͜ʖ
@Kitty88: fantazja koleżankę poniosła ( ͡° ͜ʖ ͡°)