Aktywne Wpisy

tesknilam_ +772
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +753
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
PobierzAle ja bedzie stala lamiac prawo (bo nie bedzie kogutow wlaczonych) a bedzie ratowac zycie twojego bliskiego to tez zglaszac?
Pieknie pokazales ze nie ogarniasz co sie pisze. Niwe ogarniasz ze prace nalezy szanowac - pojscie po bulki to nie jest praca.
@Filipterka25: Po raz nie wiem ktory zapytam - KARETKA BEZ KOGUTOW NA CHODNIKU jest pojazdem uprzywilejownym? No kurla nie jest a chodnik blokuje. i czy mi to przeszkadza? Ano nie.
Jesli nie widziales karetki BEZ KOGUTOW na chodniku to gratulacje. Bo jestes IMHO w mniejszosci.
@czerwony_kmer: Normalnie? Tędy, czerwoną strzałkę ci narysowałem, masz tam chodnik szerokości mniej więcej połowy tego samochodu.
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-07_143537_wykop.pl
Pobierz@gorzki99: Mój drogi, tobie może nie przeszkadzać nawet jak chodnika w ogóle nie będzie. Sęk w tym, że jak ktoś ma RiGCz to będzie zwalczał drogowych durniów blokujących aspołecznie chodniki.
@gorzki99: Jak uczestniczy w
@czerwony_kmer: tędy
edit: dopiero po dodaniu zorientowałem się, że to pedalarz robił zdjęcie XDD Tak to się pchacie na drogi, tu masz piękną nową drogę i pchasz się na znienawidzoną kostkę po której od zawsze udowadniacie, że przecież nie da się jeździć xDDDD
źródło: tutej
Pobierz@Filipterka25: Ile razy mam pytac? Ostatni raz zadaje pytanie:
Widzisz karetke na chodniku zaparkowana pod jakas klatka. NIE MA KOGUTOW. Zglaszasz?
No bo.. Do kurluy nedzy - po pierwsze te swiatla niczego nie wnosza a po drugie - ilestam karetrk widzialem "zaparkowanych" na chodniku. Nie mialy kogutow odpalonych.
@gorzki99
@__MadCat:
a wiesz, ktoredy mozna by ominac tego busa, jakby stal na jezdni? Uwierz, bedzie o wiele szerszy przejazd...
@gorzki99:
ja, ja, ja
Komentarz usunięty przez moderatora