Wpis z mikrobloga

No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.

Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
czerwony_kmer - No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję...

źródło: IMG_1255

Pobierz
  • 307
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czerwony_kmer: Mimo ze sie nie zgadzamy to tutaj przyznam ci racje. Jesli stoi i lamie prawo to zglaszac.

Ale ja bedzie stala lamiac prawo (bo nie bedzie kogutow wlaczonych) a bedzie ratowac zycie twojego bliskiego to tez zglaszac?

Pieknie pokazales ze nie ogarniasz co sie pisze. Niwe ogarniasz ze prace nalezy szanowac - pojscie po bulki to nie jest praca.
  • Odpowiedz
Po raz nie wiem ponowię pytanie - CZY ODRÓŻNIASZ PATRYCZKU POJAZD UPRZYWILEJOWANY OD NIEUPRZYWILEJOWANEGO?

@Filipterka25: Po raz nie wiem ktory zapytam - KARETKA BEZ KOGUTOW NA CHODNIKU jest pojazdem uprzywilejownym? No kurla nie jest a chodnik blokuje. i czy mi to przeszkadza? Ano nie.

Jesli nie widziales karetki BEZ KOGUTOW na chodniku to gratulacje. Bo jestes IMHO w mniejszosci.
  • Odpowiedz
@gorzki99: To nie ja wystawiam mandatu, ja tylko zawiadamiam o możliwości popełnienia wykroczenia. Zgłosić zawsze warto i niech policjant/strażnik decyduje czy to przewinienie zasługuje na karę.
  • Odpowiedz
No kurla nie jest a chodnik blokuje. i czy mi to przeszkadza? Ano nie.

@gorzki99: Mój drogi, tobie może nie przeszkadzać nawet jak chodnika w ogóle nie będzie. Sęk w tym, że jak ktoś ma RiGCz to będzie zwalczał drogowych durniów blokujących aspołecznie chodniki.

Ale ja bedzie stala lamiac prawo (bo nie bedzie kogutow wlaczonych) a bedzie ratowac zycie twojego bliskiego to tez zglaszac?

@gorzki99: Jak uczestniczy w
  • Odpowiedz
@czerwony_kmer zgłaszaj i tyle, a tych co p------a, że hur dur, ktoś pracę wykonuje to gwoździa mają w mózgu. Później k---a wszystko nierówne, kałuże jak sam s-------n i jeszcze trąbią samochodami jak na chodniku stoisz. Zgłaszaj, raz, drugi, trzeci mandat dostanie to następnym razem zaparkuje dalej.
  • Odpowiedz
No i jak tu przejść, wie ktoś?

@czerwony_kmer: tędy

edit: dopiero po dodaniu zorientowałem się, że to pedalarz robił zdjęcie XDD Tak to się pchacie na drogi, tu masz piękną nową drogę i pchasz się na znienawidzoną kostkę po której od zawsze udowadniacie, że przecież nie da się jeździć xDDDD
_MadCat - >No i jak tu przejść, wie ktoś?

@czerwonykmer: tędy

edit: dopiero po doda...

źródło: tutej

Pobierz
  • Odpowiedz
@gorzki99: ALE BRUDAS XDDD DOSTAWCY MEBLI ROZJEŻDŻALI PAS ZIELENI A TY TO JESZCZE CHWALISZ JAKO FAJNE ROZWIĄZANIE XDDDD powinni ci te meble na miejscu spalić elo
  • Odpowiedz
Jak uczestniczy w akcji, to ma odpalone koguty. Wymyślasz już bzdury na poziomie "a jak w tej paczce jest lek ratujący zycie?!"

@Filipterka25: Ile razy mam pytac? Ostatni raz zadaje pytanie:

Widzisz karetke na chodniku zaparkowana pod jakas klatka. NIE MA KOGUTOW. Zglaszasz?

No bo.. Do kurluy nedzy - po pierwsze te swiatla niczego nie wnosza a po drugie - ilestam karetrk widzialem "zaparkowanych" na chodniku. Nie mialy kogutow odpalonych.
  • Odpowiedz
A co w tym zlego ze utrudnil ruch na chodniku? Ja nie mam z tym problemu. Ze zdjecia wynika ze da sie go ominac nie zabijajac nikogo.

A jakby zatamowal ruch na jezdni? Ktos by chcail go ominac. Pomijajac juz to czy by myslal czy nie - wyjechalby na przeciwlegly pas. i czolowka gotowa.

@gorzki99
  • Odpowiedz
@Mario1410: specjalnie się zarejestrowałeś żeby wysrać ten komentarz? jedź szybciej przedmuchiwać te paczkomaty, bo ci pan brzoska nie zapłaci 1 zł od automatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz