Aktywne Wpisy

KingaM +1
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +23
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz

Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz@gorzki99: Pewnie, niech kierowcy parkują na chodnikach, na przejściach dla pieszych, przed wejściami do budynku, w parkach, w lasach, na plaży. Wszędzie byle nie na parkingach i ulicach
Kurierzy to znak naszych czasów i trzeba do tego przywyknąć, czy wam sie to podoba, czy nie. Korzystamy z internetu i zakupów online, nie chce sie chodzić samemu po sklepach, fajnie coś zamówić taniej z drugiego końca kraju, albo zza granicy - no to takie
@NieMogeSieZarejestrowac nie wiem skąd to wziąłeś, ale to Ty teraz nie masz pokrycia w faktach. a fakty sa proste, chodniki nie są przewidziane do jeżdżenia ciężkimi pojazdami.
stary, nie rozumiesz. to nie jest rozmowa czy zlikwidować kurierów, tylko dyskusja o tym że mają wykonywać swoją pracę w sposób zgodny z przepisami. to nie jest fizyka kwantowa zaparkować tak
@Mjakson84 Dzieki moim zgłoszeniom typ zapłaci mandat a budżet zostanie tymi pieniędzmi zasilony. Zrobiłem dobry uczynek
Z czego większość lub wszystkie te wypadki to kierowca pijany albo majtczak, który nie opanował pojazdu i wjechał z jezdni na
To ty nie rozumiesz, że przepisy o których piszesz był tworzone w czasach kiedy co najwyżej listonosz na rowerze jeździł i listy rozwoził. Aktualne przepisy w mieście nie pozwalają na pracę kuriera w 100% legalną. Albo trzeba przepisy dostosować,
ależ ja jestem za zmianami przepisów! ale przecież nikt nie dopuści do wjazdu chodnikiem na chodnik za słupki czy jak tu te dziwne wypustki xD po coś je tam postawili i coś mi mówi że właśnie po to by tam nie wjeżdzać xD to na zdjęciu i
Czego wy nie
@Mario1410: chciałbym zobaczyć jak bardzo wtedy OP by się zesrał