Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +186
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Nagonka o brak myślenia.
Przyjdzie taki moment że Putin powie a co mi tam i walnie atomówka i co wtedy bedzie? No właśnie.
Pomyśl o tym. Wtedy jemu będzie wszystko jedno.
Poza tym badanie pokazują że w Rosij każdy pójdzie na wojnę za to wygodny europejczyk już nie tak bardzo.
Aby wygrać wojnę trzeba mieć kim i czym. A USA i generał USA mówi że że atak nastąpi nie CZY nastąpi ale KIEDY to kwestia czasu.
#wojna #rosja #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@blackghost:
A powinieneś być w szoku na włąsną ignorancję ignorancie.
Przestań bredzić oszołomie ruski xD
Nie, i kibli też nie macie
Ja szedłem po ojca i łobuzy robiły się malutkie jak psie g---o. Teraz noszę gaz pieprzowy i na byle śmiecia spod sklepu w zupełności wystarczy. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@blackghost: i mu się ta atomówka przy starcie r---------i bo ruscy wszystko mają r-------e i rozkradzione, włącznie ze wszystkim co ma ewentualnie wynieść taką atomówkę w powietrze więc niech wali ruski trollu
@blackghost: dobrze że mamy potężną papę
źródło: a18180f2df1fc96d3226ad07d1afec58f8977e16e48a2063aeaaebdeb0628daf
Pobierz