Wpis z mikrobloga

Jestem w szoku na Waszą ingorancie. Powiem Wam jesteście jak te pelikany podczas gdy Cesarstwo wciąż wali wciąż atakuje wciąż niszczy.

Nagonka o brak myślenia.

Przyjdzie taki moment że Putin powie a co mi tam i walnie atomówka i co wtedy bedzie? No właśnie.

Pomyśl o tym. Wtedy jemu będzie wszystko jedno.
Poza tym badanie pokazują że w Rosij każdy pójdzie na wojnę za to wygodny europejczyk już nie tak bardzo.

Aby wygrać wojnę trzeba mieć kim i czym. A USA i generał USA mówi że że atak nastąpi nie CZY nastąpi ale KIEDY to kwestia czasu.

#wojna #rosja #polityka
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blackghost ty ruski padalcu, nawet nie potrafisz udawać Polaka, po składni widać, żeś kacap z translatorem xD

Mnie na szkołę uczyli nie fikaj do mocniejszego bo zarobisz w papę

Ja szedłem po ojca i łobuzy robiły się malutkie jak psie g---o. Teraz noszę gaz pieprzowy i na byle śmiecia spod sklepu w zupełności wystarczy. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Widać nie odebraliscie tej lekcji. Zadam Wam pytanie: czy mam schrony? Nie
  • Odpowiedz
@blackghost: przecież to wy fikacie do silniejszego. Wojna z całym nato, a nato jeszcze na wojnę nie dotarło, a już dostajecie w dupę xD Dobrze wiesz, że straszysz bo się boisz. Jak nato wkedzie na pełnej to naloty na moskwę będą 24h na dobę.
  • Odpowiedz
@blackghost no rzeczywiście, jest się co obawiać skorumpowanej bandy pijaków i rabusiów. Kraje naszego regionu boją się Was tyle co oszczanego alkoholika. Nic nie zrobicie bo jesteście nieudacznikami i wyladujecie na pośmiewisku historii.
  • Odpowiedz