Wpis z mikrobloga

Jestem w szoku na Waszą ingorancie. Powiem Wam jesteście jak te pelikany podczas gdy Cesarstwo wciąż wali wciąż atakuje wciąż niszczy.

Nagonka o brak myślenia.

Przyjdzie taki moment że Putin powie a co mi tam i walnie atomówka i co wtedy bedzie? No właśnie.

Pomyśl o tym. Wtedy jemu będzie wszystko jedno.
Poza tym badanie pokazują że w Rosij każdy pójdzie na wojnę za to wygodny europejczyk już nie tak bardzo.

Aby wygrać wojnę trzeba mieć kim i czym. A USA i generał USA mówi że że atak nastąpi nie CZY nastąpi ale KIEDY to kwestia czasu.

#wojna #rosja #polityka
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blackghost: Da da, iwanobocie, da. Nie strasz wojną atomową, gdy gęstość zaludnienia twojego państwa wygląda następująco. Jak "on" walnie atomówką to wtedy i w niego walną, a patrząc po załączonej mapie to wystarczy skupić ostrzał nuków na osi Kaukaz - Moskwa - Sankt Petersburg i gotowe, deratyzacja przeprowadzona, orki wytępione razem ze swoim srajumanem ( ͡° ͜ʖ ͡°).

PEPELeSfont - @blackghost: Da da, iwanobocie, da. Nie strasz wojną atomową, gdy gęsto...

źródło: 1687359366_by_Mudzina

Pobierz
  • Odpowiedz
Przyjdzie taki moment że Putin powie a co mi tam i walnie atomówka i co wtedy bedzie? No właśnie.

@blackghost: nie mogę mówić za wszystkich ale wydaje mi się że jesteśmy gotowi na takie poświęcenie w zamian za wymazanie rosji z mapy w odwecie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@blackghost XDDD co za łamaga umysłowa. Ile ci płacą żeby wzbudzać niepokój w ludności cywilnej lebiego? Weź mnie zawołaj jak już twoja wielka matka rosjia zacznie ten potężny atak xD od początku wojny słyszę że niedługo już się zacznie. I tak leci trzeci rok... XDDD
  • Odpowiedz