Aktywne Wpisy

AntyKuc +60

maciorqa 0
Nie boicie się kupować kluczy w sklepach jak g2a, eneba itd?
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować

Nie mogę słuchać gdy ktoś mówi: „nie dożyję emerytury”. Ludzie żyją coraz dłużej, większość z nas spokojnie dożyje 60 czy 65 lat, czyli obecnego wieku emerytalnego. Większość dożywa też 70-tki, a wiele kobiet i sporo mężczyzn nawet 75-80 lat. Albo „ZUS upadnie”. Nieprawda. ZUS działa tak, że wypłaty są po prostu coraz niższe – i właśnie dlatego NIGDY nie zbankrutuje. Gdy obecne pokolenie emerytów z wyższymi świadczeniami wymrze, nowe pokolenia dostaną znacznie mniej – często tylko minimalną emeryturę albo nawet mniej. System się więc utrzyma, ale emerytury będą bardzo niskie.
Prawdziwy problem polega na tym, że bez dodatkowego dochodu pasywnego wielu ludzi będzie musiało na starość dorabiać i na to trzeba się przygotować.
#pieniadze #finanse #emerytura #zus
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32