Aktywne Wpisy

congobongo +12
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

Apaturia +151
Ogród z milionami tulipanów. Znajdujący się w miejscowości Lisse ogród Keukenhof to jedna z największych wiosennych atrakcji turystycznych Holandii. Obejmuje on obszar trzydziestu dwóch hektarów i jest największym na świecie ogrodem z roślinami cebulowymi, które każdej jesieni są tam sadzone ręcznie. Oprócz tulipanów sadzone są tam także hiacynty, krokusy, irysy, szafirki, żonkile i narcyzy – łącznie ponad siedem milionów cebulek.
Wiosną, przez około osiem tygodni w roku pomiędzy marcem a majem, ogród botaniczny
Wiosną, przez około osiem tygodni w roku pomiędzy marcem a majem, ogród botaniczny
źródło: Keukenhof_Gardens
Pobierz

Nie mogę słuchać gdy ktoś mówi: „nie dożyję emerytury”. Ludzie żyją coraz dłużej, większość z nas spokojnie dożyje 60 czy 65 lat, czyli obecnego wieku emerytalnego. Większość dożywa też 70-tki, a wiele kobiet i sporo mężczyzn nawet 75-80 lat. Albo „ZUS upadnie”. Nieprawda. ZUS działa tak, że wypłaty są po prostu coraz niższe – i właśnie dlatego NIGDY nie zbankrutuje. Gdy obecne pokolenie emerytów z wyższymi świadczeniami wymrze, nowe pokolenia dostaną znacznie mniej – często tylko minimalną emeryturę albo nawet mniej. System się więc utrzyma, ale emerytury będą bardzo niskie.
Prawdziwy problem polega na tym, że bez dodatkowego dochodu pasywnego wielu ludzi będzie musiało na starość dorabiać i na to trzeba się przygotować.
#pieniadze #finanse #emerytura #zus
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32