Aktywne Wpisy
managerstrategii +348
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
banzi +43

#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #rozowepaski
źródło: temp_file1418158638203369171
Pobierz@ehhniestety: do kiosku ruchu po talon na balon.
Wypicie dwoch piw po pracy dla relaksu to jest problem z nalogiem. Nie, to nie jest normalne. Jezeli facet sobie pije dwa piwka po pracy, to jest alkoholikiem i nie ma co
źródło: comment_s35rL9oJ9CZJ4GUvK0WuORSJec4orvIr
PobierzPewnie często to w domu słyszysz, że ci się tak utrwaliło
@Adam_Konarski_z_Katowic: co to m wspólnego z historią z wpisu? Tutaj nie mamy do czynienia z jakimś chorym, wyrachowanym shittestem. Jeszcze ta "jedynie słuszna interpretacja", że zrobiła to dla zadowolenia przyjaciółek. Notabene, znając media kto wie czy to w ogóle prawdziwa historia.
Babka ze wpisu możliwe, że niestabilna psychicznie, ale po tym krótkim opisie środek ciężkości winy leży zdecydowanie po jego stronie,
Wiecie co to jest szacunek w związku?
Chyba nie skoro takie rzeczy gadacie
No chyba, ze ktos pije takie dwa piwka na codzien i ma tolerke. Tylko wtedy juz taka osoba ma inny, duzo powazniejszy problem, o ktorym juz mowilem.
Spedzilem wiekszosc zycia
@IlawaNidzica: ale to problem jest w samym akceptowaniu picia. W tym przypadku baby mówię, czy też mówimy o slowach które są akcją I wywołują reakcję
teraz nie ma danych by rozsądzić czy to był żart, czy też babka mówiła serio a teraz się kłamie ze strachu
@Akuzativ94: no widzisz, nauka ROBIĄCA KILKA takich badań się nie zgadza z interpretacją normika. :) Po 2 piwach możesz na luzie prowadzić, jeśli umiesz to robić, masz dobre auto i znasz swoje
@Hylfnur: wezcie nie tlumaczcie wszystkiego hormonami, faceci tez maja hormony a nierobia z siebie debili i nie mowia ze uchlal sie bo mu hormony kazaly. Niech kazdy bierze odpowiedzialnosc za to co robi i bedzie ok. Hormony, wygodna wymowka
@spirityfree: Chciała skakać z okna, ale po miesiącu bylo cacy. A smoki gdzie?
@jack_: Czyli wymyślasz jakieś bzdurki na swoją modłę, bo nawet nie jesteś w stanie pokazać tego fragmentu w tekście.
za to twoja wczesniejsza
@Mathas: Przed ciążą było ciężko, a chłop pomyślał, c--j, robimy dziecko. A potem s--------ł. Nie chcę wyjść na rasistę, ale... ( ͡° ͜ʖ ͡°)