Wpis z mikrobloga

od ponad 20 lat nie palę, w zasadzie nie piję, nie robię czego chcę, gdzie mogę się udać po nagrodę?

@ehhniestety: do kiosku ruchu po talon na balon.

Wypicie dwoch piw po pracy dla relaksu to jest problem z nalogiem. Nie, to nie jest normalne. Jezeli facet sobie pije dwa piwka po pracy, to jest alkoholikiem i nie ma co
  • Odpowiedz
Tak czytam komentarze pod tym wątkiem i od razu widać, kto się nawet nigdy nie zbliżył do zostania ojcem ( ͡º ͜ʖ͡º) i kto się kompletnie na kobietach nie zna. Ale jest nadzieja w tym portalu, bo najsensowniejsze komentarze mają najwięcej plusów. Pozdrawiam cieplutko z urlopu ojcowskiego.
byferdo - Tak czytam komentarze pod tym wątkiem i od razu widać, kto się nawet nigdy ...

źródło: comment_s35rL9oJ9CZJ4GUvK0WuORSJec4orvIr

Pobierz
  • Odpowiedz
@kolejne_juz_konto: Musisz w takim razie zrobić sobie brwi skoro nie możesz czytać.

twoje umysłowe wysrywy mnie mało interesują

Pewnie często to w domu słyszysz, że ci się tak utrwaliło
  • Odpowiedz
Oto dlaczego żartowanie sobie groźbą rozwodu lub rozstaniem to kiepski pomysł

@Adam_Konarski_z_Katowic: co to m wspólnego z historią z wpisu? Tutaj nie mamy do czynienia z jakimś chorym, wyrachowanym shittestem. Jeszcze ta "jedynie słuszna interpretacja", że zrobiła to dla zadowolenia przyjaciółek. Notabene, znając media kto wie czy to w ogóle prawdziwa historia.
Babka ze wpisu możliwe, że niestabilna psychicznie, ale po tym krótkim opisie środek ciężkości winy leży zdecydowanie po jego stronie,
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: jestem ponad 90kg, nabitym miesniami chlopem. Nie wiem jak mozna powiedziec, ze po 2 piwach mozna kierowac. Ja bym w zyciu nie siadl za kierownice majac najblizszych obok, bo dwa piwa juz wplywaja na koordynacje i myslenie dosc znacznie.
No chyba, ze ktos pije takie dwa piwka na codzien i ma tolerke. Tylko wtedy juz taka osoba ma inny, duzo powazniejszy problem, o ktorym juz mowilem.

Spedzilem wiekszosc zycia
  • Odpowiedz
Chłopy też nie ważą swoich słów. Np. Krzywdzą kogoś i po chwili obiecują jak to już nie będą pić/zdradzać albo jak to się poprawia w jakichś mniejszych sprawach i nic nie zmieniają. Więc to po prostu ludzie nie ważą swoich słów, nie demonizuj jednej płci

@IlawaNidzica: ale to problem jest w samym akceptowaniu picia. W tym przypadku baby mówię, czy też mówimy o slowach które są akcją I wywołują reakcję
  • Odpowiedz
jestem ponad 90kg, nabitym miesniami chlopem. Nie wiem jak mozna powiedziec, ze po 2 piwach mozna kierowac. Ja bym w zyciu nie siadl za kierownice majac najblizszych obok, bo dwa piwa juz wplywaja na koordynacje i myslenie dosc znacznie.

@Akuzativ94: no widzisz, nauka ROBIĄCA KILKA takich badań się nie zgadza z interpretacją normika. :) Po 2 piwach możesz na luzie prowadzić, jeśli umiesz to robić, masz dobre auto i znasz swoje
  • Odpowiedz
@vorio: @typowy_lobuz Przecież to ona od niego odeszła. Co on teraz ma na siłę byc z nia bo jest w ciąży? Pieprzone simpy. Sama typiara pisze, ze PRZED CIAZA bylo juz ciezko i gość nie chce jej CZEGOS wybaczyć. Po co przeczytać całość (100% ze jak to kobieta i tak podkolorowala na swoją strone) i pogłówkować co tam sie mogło dziać. Winny zawsze musi byc facet, a potem narzekacie
  • Odpowiedz
hormonalny koktajl jaki kobieta dostaje w czasie ciąży i zaraz po porodzie to jest masakra i wpływa na procesy myślowe

@Hylfnur: wezcie nie tlumaczcie wszystkiego hormonami, faceci tez maja hormony a nierobia z siebie debili i nie mowia ze uchlal sie bo mu hormony kazaly. Niech kazdy bierze odpowiedzialnosc za to co robi i bedzie ok. Hormony, wygodna wymowka
  • Odpowiedz
Mnie to wcale nie śmieszy. Moja znajoma miała depresję poporodową i chciała skakać z okna. Było coś nie tak z hormonami. Miesiąc leczenia i hormony się ustabilizowały.

@spirityfree: Chciała skakać z okna, ale po miesiącu bylo cacy. A smoki gdzie?
  • Odpowiedz
Z tego, że nie czytasz ze zrozumieniem. Sama napisała że już przed ciążą było ciężko to o jakich hormonach ty pieprzysz?

@Mathas: Przed ciążą było ciężko, a chłop pomyślał, c--j, robimy dziecko. A potem s--------ł. Nie chcę wyjść na rasistę, ale... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz