Wpis z mikrobloga

Nie da sie nic powiedziec o tej sytuacji na podstawie kilku zdan od jednej tylko strony. Na pewno jest tu DUZO wiecej kontekstu, ktorego nie znamy.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan:

Ja uznaje, bo prawo go uznaje - jeden dorosły ma być trzeźwy przy dziecku.

Poza tym wypicie dwóch piw dla relaksu po pracy to nie chlanie

Wypicie dwoch piw po pracy dla relaksu to jest problem z nalogiem. Nie, to nie jest normalne. Jezeli facet sobie pije dwa piwka po pracy, to jest alkoholikiem i nie ma co
  • Odpowiedz
Chcę zobaczyć jak przeciętny facet znosi 2.5 roku bez chlania, fajek, możliwości zrobienia czego chce

@PowiatowyBanan: od ponad 20 lat nie palę, w zasadzie nie piję, nie robię czego chcę, gdzie mogę się udać po nagrodę?
  • Odpowiedz
@vorio: A aj tez mam hormony i mnie to nie zwalnia z odpowiedzialnosci za moje decyzje.

Ale zapamietam to i bede wobec ciebie stabilny i jak na cos sie zdecyduje to nawet nie bedziesz chcial to i tak bede na tobie to wymuszac
  • Odpowiedz
@winsxspl: Już się białorycerze rzucili w obronie witaminek, bo HORMONY, a laska sama jak byk pisze "przed ciążą też było ciężko" (wiadomo, co to oznacza). Brak słów na tą polską kukoldozę
  • Odpowiedz
trochę beka że sobie takiego chłopa wybrała na ojca dziecka co pod byle pretekstem spierdzielił

@Strigiformesman: To fajnie, ale tego nigdy nie wiesz. jeden się zadeklaruje że jednak chce, ale później go to przytłoczy i co wtedy? Zdarzają się takie p---y wśród facetów, nic na to nie poradzimy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@dudi-dudi Trust women, tak było, powiedziała mu jedno zdanie a on s--------ł. Cuckolandiabna całego. Na bank o----------a maniane, stwierdziła za go nie kocha, h-j wie czy jego dziecko i sama s---------a, a teraz otrzeźwiała bo nie ma bankomatu. Może chad na boku ją zostawił.
  • Odpowiedz
@dudi-dudi: Przecież to klasyka gatunku, facet dostał zielone światło więc s--------ł. Kto porzuca swoją kobietę w ciąży bo jej o--------a? Każdej o--------a od hormonów, to się bierze pod uwagę i rozwiązuje na bieżąco. Gościu tylko na to czekał.
  • Odpowiedz
@FoliarzBombelkowy Dokladnie, po za tym jesteśmy ludźmi a nie zwierzętami i tłumaczenie tak grubych rzeczy hormonami to xD. Może niech jakiś facet wyjdzie na ulicę i zgwałci kobiete mówiąc potem o hormonach które spowodowały że r----ć mu się chciało. Morze frajerów plusucjacyh na górze przekonuje mnie że w tym kraju nigdy nie będzie lepiej.
  • Odpowiedz
@schweizer: w obozach nie było grubych kobiet. To pewnie przez te wysokiej jakości skórki od chleba, które dostawały na obiad. Nie to co to dzisiejsze, smieciowe żarcie, ktore powoduje zawirowania hormonów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
hormonalny koktajl jaki kobieta dostaje w czasie ciąży i zaraz po porodzie to jest masakra i wpływa na procesy myślowe

facet chciał s--------ć i tylko szukał pretekstu

@Hylfnur: Jak ci ktoś mówi, żebyś w---------ł to w----------z, a nie bawisz się w negocjacje i obiecujesz poprawę
  • Odpowiedz
@Adam_Konarski_z_Katowic: Chłopy też nie ważą swoich słów. Np. Krzywdzą kogoś i po chwili obiecują jak to już nie będą pić/zdradzać albo jak to się poprawia w jakichś mniejszych sprawach i nic nie zmieniają. Więc to po prostu ludzie nie ważą swoich słów, nie demonizuj jednej płci.
  • Odpowiedz