Aktywne Wpisy

MonazoPL +105
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +225
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #rozowepaski
źródło: temp_file1418158638203369171
PobierzWypicie dwoch piw po pracy dla relaksu to jest problem z nalogiem. Nie, to nie jest normalne. Jezeli facet sobie pije dwa piwka po pracy, to jest alkoholikiem i nie ma co
@Hylfnur: i kobieca intuicja wyczuwająca przegrywa z wykopu na kilometr nie zadziałała? dziwne
@PowiatowyBanan: od ponad 20 lat nie palę, w zasadzie nie piję, nie robię czego chcę, gdzie mogę się udać po nagrodę?
Ale zapamietam to i bede wobec ciebie stabilny i jak na cos sie zdecyduje to nawet nie bedziesz chcial to i tak bede na tobie to wymuszac
@Strigiformesman: To fajnie, ale tego nigdy nie wiesz. jeden się zadeklaruje że jednak chce, ale później go to przytłoczy i co wtedy? Zdarzają się takie p---y wśród facetów, nic na to nie poradzimy ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@jack_: Pokaż mi to w tekście, bo twoje umysłowe wysrywy mnie mało interesują.
@Hylfnur: Jak ci ktoś mówi, żebyś w---------ł to w----------z, a nie bawisz się w negocjacje i obiecujesz poprawę