Wpis z mikrobloga

• 1657
@dudi-dudi: z czego beka? Jeśli już oceniamy po 2 zdaniach to wyobraź sobie że hormonów w ciąży kobiety mają dużo i takie rzeczy się zdarzają, a stabilny facet, który już zdecydował się na dziecko, po takim jednym zdaniu na pewno by nie odszedł\
  • Odpowiedz
@dudi-dudi: to jest troche prawda. Nie wiem ile byli razem przed tą ciążą ale te laski mają w większości rację. Nie wyobrażam sobie odejść od żony z powodu jakichstam dram jak byla w ciazy albo depresji poporodowej.
  • Odpowiedz
@dudi-dudi: mój żon wiedział że jest w ciąży po tygodniu, bo od zawsze źle reagował na wahania hormonów.
Gdyba laska zdradę tłumaczyła hormonami to bym kolesia zrozumiał, a tak to po prostu uciekł gdy tylko nadarzyła się okazja.
  • Odpowiedz
z czego beka? Jeśli już oceniamy po 2 zdaniach to wyobraź sobie że hormonów w ciąży kobiety mają dużo i takie rzeczy się zdarzają, a stabilny facet, który już zdecydował się na dziecko, po takim jednym zdaniu na pewno by nie odszedł\

@vorio: Z drugiej strony i ta ocena może nie mieć sensu. Nie wiemy czy po 2 zdaniach czy nie robiła mu awantur tygodniami i jak to wyglądało. Po
  • Odpowiedz
jest troche prawda. Nie wiem ile byli razem przed tą ciążą ale te laski mają w większości rację. Nie wyobrażam sobie odejść od żony z powodu jakichstam dram jak byla w ciazy albo depresji poporodowej.

@typowy_lobuz: kobiety Nie ważą swoich słów i nie biorą za nie odpowiedzialności. Dawno dawno temu czytałem na wizażu o shit teście, żeby powiedzieć chłopakowi "jestem w ciąży", rozplanowane procesy myślowe, Jakie wtedy zachodzą, o czym myśli...
  • Odpowiedz
@vorio: Z tego, że nie czytasz ze zrozumieniem. Sama napisała że już przed ciążą było ciężko to o jakich hormonach ty pieprzysz?
  • Odpowiedz
@dudi-dudi: ja jak jestem na cyklu na teściu, to też mam duże wahania hormonów. Jednak nie o---------m takich rzeczy. No ale ja nie jestem kobietą, mnie nikt nie poklepie po plecach jak coś odwalę, więc muszę najpoerw myśleć, potem mówić XD
  • Odpowiedz