Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +471
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

breakdown1 +12
Zbliża się nowy rok, a wraz z nim nowi my, jak co roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie macie gieldowo-finansowe (i nie tylko, jeśli ktoś chce) plany na nadchodzący rok? Ja może zacznę
Jakie macie gieldowo-finansowe (i nie tylko, jeśli ktoś chce) plany na nadchodzący rok? Ja może zacznę

Jak się nauczyć pracoholizmu? Mówię serio, podziwiam takie osoby bo ja jestem kompletną odwrotnością..
Ostatni do pracy, pierwszy do wyjścia, robota byle na minimum i jeszcze najbardziej zmęczony ze wszystkch. Brzmi fajnie? Doszedłem do momentu że ta #prokrastynacja zaczyna mi mega przeszkadzać w życiu, bo ileż można nic nie robić i zaniedbywać wszystko?
Może to jakieś geny chłopa pańszczyźnianego.. w teorii i w myślach osiągam wszystko. Najlepiej to wypić browara i planować co ja to nie zrobię kiedyś i upajać się tą myślą. Nawet potrafię wydać sporo kasy (żeby się zmusić) na książki czy kursy ale nigdy ich nie otwieram. Niedość że stoje w miejscu (zero rozwoju chociaż chcę) to jeszcze zaniedbuje podstawowe obowiązki itp. Z jednej strony nie umiem się wziąć za nic, z drugiej BARDZO mi to przeszkadza i ciąży na mnie więc jestem non stop sfrustrowany swoją niemocą.
#praca #pracoholizm #adhd #autyzm #nerwica #wychodzimyzprzegrywu #psychologia #psychiatra #przegryw #rozwojosobisty #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 5xaege
Pobierz@mirko_anonim: nie ucz sie zaburzenia aby zwalczyć zaburzenie.
Prokrastynacje zwalczaj malutkimi krokami. Zacznij od pościelenia łóżka codziennie rano, po tygodniu doloz długi spacer wieczorem, po kolejnym jeszcze cos.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ludzki umysł jest bardzo plastyczny, możesz go naprawdę dowolnie formować