Aktywne Wpisy

denazyfikacja +392
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
Naza_Dzikowski +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała 10 groszy w gotówce z łaski swojej. Nie widziałem też jeszcze cenówek z kaucja, także pewnie maja zapasy butelek bez kaucji.
A teraz pytanie, czy już rozkminione jest jak z butelki bez kaucji zrobić butelkę z kaucja?
Może jescze politycy sie opamietaja, i wycofaja ten okrutny system kaucyjny, ale niestety na to nie ma co liczyc
#systemkaucyjny #lidl #supermarket
źródło: image
Pobierz@ChlopoRobotnik2137:
@ChlopoRobotnik2137: Nie przetestowałeś systemu kaucyjnego xd System mógłbyś przetestować mając butelkę z kaucją a to tylko zwykłe oddawanie butelki które działa od kilku miesięcy
Z saturatorem też jest lipa bo trzeba nabijać te naboje albo też ci się potem walają po domu. Nie wiem jak teraz ale
A z tym że coś nie wchodzi nabijanie
@DominiCanes: tak, mega straszne, bo nie każdy ma samochód i zajebista przestrzeń w mieszkaniu na składowanie śmieci