@denazyfikacja: a gdy tylko wejdziemy w strefe zieloną od razu na wykopie będą posty grubasów którym jest za gorąco bo jest 25 stopni (pierwszy raz w połowie lipca pewnie)
@denazyfikacja: pogoda w europie środkowej Na 365 dni w roku może uda się uzbierać z 15-20 takich gdzie jest fajnie ciepło i jest te 30 stopni a przez pozostałe 350 dni albo leje deszcz, wieje, p----i albo sypie śnieg żyć nie umierać xD
@LZBNZ: W tym roku anomalia maja to -4, czerwca +2 a lipca i sierpnia idealnie 0. Ale ludzie tak się przyzwyczaili, że chłodnego maja nikt nie zauważył, za to narzekają na zupełnie normalny lipiec i sierpień.
@denazyfikacja: lol "zima" xD Zima to jest jak spanie śnieg i -10°C, to g---o które jest tutaj przez pół roku to mniej lub bardziej chłodna breja, którą nawet jesienią ciężko nazwać.
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
PobierzNa 365 dni w roku może uda się uzbierać z 15-20 takich gdzie jest fajnie ciepło i jest te 30 stopni a przez pozostałe 350 dni albo leje deszcz, wieje, p----i albo sypie śnieg
żyć nie umierać xD
Zaraz ci napiszą, że w tym roku było klasyczne i prawdziwe polskie lato. XDD
@To_ja_moze_pozamiatam: a zima też będzie normalna? Czy +5 i ciągła szarówa?
źródło: gimp
Pobierz