Aktywne Wpisy

Zmorka +107
dawek29 +14
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu trzeba było ściągnąć buty i zostawić je wraz z innymi, a to wszystko tylko po to, żeby można się było przejść i oglądać kamienie na bosaka, wow cóż za ekspirjens! Nie wiem co mnie bardziej zwaliło z nóg, kamienie czy smród w miejscu w którym ludzie zostawiali buty.
Na pochwałę zasługuje również obsługa złożona ze studentów/licealistów (?). Podchodzę do dziewczyny, pokazuje jej strój samuraja z ulotki, którą wziąłem na wejściu i pytam gdzie można to znaleźć, a ona zażenowana i przestraszona jakbym jej pokazał przyrodzenie mówi "nie wiem!" po czym ucieka. Gen Z tak reagują na najprostszą interakcje?
Dobry był jeszcze pokój w którym ktoś rozwiesił prześcieradła i zrobił mega klimacik światłem, żeby pokazać wewnątrz k---a kamienie.
Przynajmniej niektóre obrazy na normalnej wystawie były spoko, ale co z tego jak większość artystów to byli Polacy i z Azją nie miało to nic wspólnego.
#ciekawostki #krakow #japonia #zalesie
źródło: temp_file2811465887827991833
Pobierzhttps://rezydent-bagna.blogspot.com/2025/05/po-co-komu-muzeum-w-2025-roku.html
Komentarz usunięty przez autora
@Nupharizar: pewnie poszła się poskarżyć przełożonemu, że ona ma chłopaka
Albo prosiak
Korpus krowy, ryj świni.
źródło: image_2025-09-30_124644441
Pobierzfujka.
Geologia here
To, że w praktyce to oznacza, że w sumie sam sobie jesteś przewodnikiem i możesz nie wiedzieć, na co patrzysz, to już inna sprawa. Nikt nie wymaga od opiekuna ekspozycji znajomości tej wystawy, bo tak naprawdę taki ziomal nie musi mieć wykształcenia
brawo