Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Juliusz-Banioski +79
źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu trzeba było ściągnąć buty i zostawić je wraz z innymi, a to wszystko tylko po to, żeby można się było przejść i oglądać kamienie na bosaka, wow cóż za ekspirjens! Nie wiem co mnie bardziej zwaliło z nóg, kamienie czy smród w miejscu w którym ludzie zostawiali buty.
Na pochwałę zasługuje również obsługa złożona ze studentów/licealistów (?). Podchodzę do dziewczyny, pokazuje jej strój samuraja z ulotki, którą wziąłem na wejściu i pytam gdzie można to znaleźć, a ona zażenowana i przestraszona jakbym jej pokazał przyrodzenie mówi "nie wiem!" po czym ucieka. Gen Z tak reagują na najprostszą interakcje?
Dobry był jeszcze pokój w którym ktoś rozwiesił prześcieradła i zrobił mega klimacik światłem, żeby pokazać wewnątrz k---a kamienie.
Przynajmniej niektóre obrazy na normalnej wystawie były spoko, ale co z tego jak większość artystów to byli Polacy i z Azją nie miało to nic wspólnego.
#ciekawostki #krakow #japonia #zalesie
źródło: temp_file2811465887827991833
Pobierz@Nupharizar: ostentacyjnie szczere
źródło: b00f566a9b51ae8ca880aa37d62c2ec4473a7d5b79119d79ec821682ff82fdc6_1
Pobierzźródło: IMG_8042
Pobierz@Shashek bardzo źle trafiliśmy, ale imo jeśli nie mają co w danym momencie wystawić to niech sprzedają bilety za 10 zł z dopiskiem "kamieni kupa".
źródło: IMG_8045
Pobierzźródło: IMG_8046
Pobierz@Nupharizar: i tak cud, że się odezwała. Jak zwrócisz uwagę to wyskakują z pretensjami, ewentualnie udają, że nie słyszą albo obracają się na pięcie.
@UjogromemGoNazwali: Pan wie, kto po nim stąpał. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Trafiłeś na wykopków