Aktywne Wpisy

Zmorka +146

czerwony_kmer +180
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu trzeba było ściągnąć buty i zostawić je wraz z innymi, a to wszystko tylko po to, żeby można się było przejść i oglądać kamienie na bosaka, wow cóż za ekspirjens! Nie wiem co mnie bardziej zwaliło z nóg, kamienie czy smród w miejscu w którym ludzie zostawiali buty.
Na pochwałę zasługuje również obsługa złożona ze studentów/licealistów (?). Podchodzę do dziewczyny, pokazuje jej strój samuraja z ulotki, którą wziąłem na wejściu i pytam gdzie można to znaleźć, a ona zażenowana i przestraszona jakbym jej pokazał przyrodzenie mówi "nie wiem!" po czym ucieka. Gen Z tak reagują na najprostszą interakcje?
Dobry był jeszcze pokój w którym ktoś rozwiesił prześcieradła i zrobił mega klimacik światłem, żeby pokazać wewnątrz k---a kamienie.
Przynajmniej niektóre obrazy na normalnej wystawie były spoko, ale co z tego jak większość artystów to byli Polacy i z Azją nie miało to nic wspólnego.
#ciekawostki #krakow #japonia #zalesie
źródło: temp_file2811465887827991833
PobierzNie wiem czy jarałbym się tak kamieniami :P
źródło: image
Pobierz- Tu nie wolno z psami - mówi ochroniarz.
- To nie jest pies - odpowiadam. - To jest performance.
- A, to przepraszam.
Idziemy z psem dalej. Oglądamy rzeźbę Smefra centaura. Pół koń, pół Smerf.
- Zawsze się zastanawiałem - mówię do psa - komu kibicują centaury w
byłem tam ale właśnie jak działo się coś konkretnego była fajna wystawa o kotach w kulturze japońskiej i o herbacie gdzie dodatkowo mieli jakiś gości z Japonii, którzy pokazywali rytuał parzenia
@Nupharizar: nie. po prostu miejsce w którym byłeś to scam i ci co nie byli frajerami reagowali ostrym w-----m na to co zastali domagając się ostro zwrotu kasy, czego
źródło: Kamulce01
Pobierzźródło: Kamulce02
Pobierzźródło: Suiseki
PobierzZbiory muzeum (kolekcja Jasieńskiego) są ogromne, tylko mało eksponatów
@Nupharizar: To nie był wylew to był udar. Wystawa kamieni w sumie dobrze, że to kamienie a nie kupa.
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚