Aktywne Wpisy
nowszyja +37
Dlaczego Polacy to takie bezguścia? W ostatnich miesiącach przeglądałem sporo ogłoszeń sprzedaży mieszkań i to jest dramat jak kiczowato Polacy wykańczają mieszkania. Jak nie boazeria milenialsów, czyli pseudo kamień z Castoramy, który tłumie małpy przyklejały na połowie ścian w mieszkaniu 10 lat temu, to teraz płytki drewnopodobne i panele winylowe, czyli gumolit, symbol biedy lat 90-tych, a teraz nowa moda wśród milenialsów xD Dla Polaków styl i standard mierzony jest ilością wydanych
źródło: lazienka
Pobierz
zapalara +49
Troche o naszym IT. Sam jestem na UoP, ale pracowałem na B2B przez lata również (prawdziwe B2B dla klientów bez L4, miejsca pracy, godzin itd).
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni

Ludzie, którzy serio wola dorosłość, chodzenie do pracy, ledwo kilkanaście dni wakacji w roku i wszystkie smutne obowiązki poważnego, dorosłego życia od beztroskich lat młodości musieli mieć strasznie smutne dzieciństwo i nawet sobie tego nie wyobrażam, bo dla mnie życie odkąd skończyłem studia i poszedłem do pracy to takie 2/10 w najlepszych momentach, a wcale nie zarabiam jakoś źle, nie mam ciężkiej pracy i ogólnie powinienem być zadowolony z życia itp. itd.
#szkola #1wrzesnia i chyba trochę też #niepopularnaopinia bo z tego, co widzę na wykopie to tu każdy woli dorosłe życie i chodzenie do roboty od szkoły/studiów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czas wolny:
Studia, szkoła - jeśli się przykładasz to co chwilę masz zawalone weekendy, nocki bo trzeb się czegoś uczyć, robić zadania, a w tygodniu siedzisz na nudnych wykładach które na dziennych często są rozwalone tak, że masz cały dzień zapchany z przerwami pomiędzy
Praca - siedzisz 8h i elo, a jak się dobrze zakręcisz to jeszcze robisz coś fajnego a nie kulke z gówna
Ale trzeba być chyba synem jakiegoś bankiera czy właściciela januszeksu.
Ja za każdym razem się cieszę że szkolne piekło mam za sobą
Życia towarzyskiego to nie mam za dużo do wspominania.
Komentarz usunięty przez autora
yahahhaahh, i taki obraz wykopkóww co maja konta po 17 lat tu, dziady spruchniałe postujące na tagach o mieszkaniach, dzieciakach i polityce
@Cesc: W gierki w tym wieku to grało 98% chłopaków, od przegrywow przez normików po chadow więc co ty za przeproszeniem pieprzysz
Nigdy nie chciałbym wrócić do szkoły, a też wiecznie słyszałem, że jak zacznę pracować to zatęsknię XD
Nigdy nie miałem tak dużo wolnego czasu i możliwości decydowanie o tym, co i jak robię, jak po rozpoczęciu "pracy". Szkoła to był dla mnie szalenie nudny i frustrujący epizod.
@fuji: no to może jednak nie my smutne dzieciństwo, tylko ty smutną dorosłość?
To nie lepiej wziąć dzień wolnego i robić tego dnia na co tylko masz ochotę, nie myśleć o codzienności?
To zależy od ciebie jak sobie życie ułożysz. Możesz mieć dochód pasywny, zatrudnić ludzi do sprzątania i będziesz miał czas 24h