Aktywne Wpisy

Zopyross +119
1.5 miliona wyświetleń, aż się serce raduje, że coraz więcej Polaków zaczyna uważniej przyglądać się swojemu talerzowi i odrzucać wyroby jedzeniopodobne. Chlebek, słodycze, słodkie napoje, oleje roślinne, wszystkie kolorowo-modyfikowane badziewia zalegające kilogramami na półkach sklepowych, to są twoi główni wrogowie i powody, przez które musisz odwiedzać lekarzy
#keto #zdrowie #jedzenie
#keto #zdrowie #jedzenie
źródło: u8
Pobierz
AnalnyNiszczyciel +506
Mieszkam w domu typu bliźniak. Kupiliśmy go z żoną od dewelopera z 7 lat już będzie. Równocześnie z nami drugą połówkę kupiła para w naszym wieku. Budynek ma jeden zasadniczy plus i dlatego go kupiliśmy bo mianowicie lewa i prawa strona jest ze sobą połączona tylko garażem. Mieszkało się dobrze, ale sąsiedzi kiedyś przyszli, że wyjeżdżają do USA czy c--j wie gdzie tam bo dostali wizy. Zaproponowali nam czy nie chcemy za

Ludzie, którzy serio wola dorosłość, chodzenie do pracy, ledwo kilkanaście dni wakacji w roku i wszystkie smutne obowiązki poważnego, dorosłego życia od beztroskich lat młodości musieli mieć strasznie smutne dzieciństwo i nawet sobie tego nie wyobrażam, bo dla mnie życie odkąd skończyłem studia i poszedłem do pracy to takie 2/10 w najlepszych momentach, a wcale nie zarabiam jakoś źle, nie mam ciężkiej pracy i ogólnie powinienem być zadowolony z życia itp. itd.
#szkola #1wrzesnia i chyba trochę też #niepopularnaopinia bo z tego, co widzę na wykopie to tu każdy woli dorosłe życie i chodzenie do roboty od szkoły/studiów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@fuji: Studia tak. Szkoła nie.
Komentarz usunięty przez autora
Zastanów się nad tym :)
Do tego 4 godziny zajęć "dobrowolnych" SKS sportowych bo klasa o profilu sportowym.
Jeszcze prywatny angielski i basen.... po godzinie.
A gdzie czas na naukę i lekcje?
Kur. to przekroczenie czasu pracy dla nieletnich.
Trzeba PIP powiadomić.
Ale za to nauczyciele ambitni każdy olimpiady minimum 2 rocznie. Ale oni mają dużo mniej godzin tygodniowo.
Teraz robie co chce, zarabiam wlasne pieniadze, mam wlasny dom i samochod. Pelna swoboda. Strasznie smutne i przegrane zycia musza miec ludzie teskniacy za szkola. Ale ponoc wiekszosc Polakow nie potrafi funkcjonowac jesli nie maja karku przycisnietego do
@fuji: Można zyć inaczej Ja mam 6 miesięcy wakacji.