Aktywne Wpisy

Teuvo +53
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

Hortennsia +23
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz

Ludzie, którzy serio wola dorosłość, chodzenie do pracy, ledwo kilkanaście dni wakacji w roku i wszystkie smutne obowiązki poważnego, dorosłego życia od beztroskich lat młodości musieli mieć strasznie smutne dzieciństwo i nawet sobie tego nie wyobrażam, bo dla mnie życie odkąd skończyłem studia i poszedłem do pracy to takie 2/10 w najlepszych momentach, a wcale nie zarabiam jakoś źle, nie mam ciężkiej pracy i ogólnie powinienem być zadowolony z życia itp. itd.
#szkola #1wrzesnia i chyba trochę też #niepopularnaopinia bo z tego, co widzę na wykopie to tu każdy woli dorosłe życie i chodzenie do roboty od szkoły/studiów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@fuji: jesteś niezadowolony z życia i jak przystało na frustrata dorabiasz do tego teorię w której to ci, którzy twojego punktu widzenia nie podzielają, coś tam mieli nie tak w życiu xD Wykopek w najklasyczniejszym wydaniu, co złego to nie
@fuji: No masz rację, tylko nie zapominaj na jakim portalu piszesz takie rzeczy. Tutaj większość jest zdziwiona jak młode dziewczyny 15-16 lat już korzystają z życia, chodzą na imprezy, mają chłopaków, bo oni w tym wieku grali w jakieś głupie gierki na
Owszem, bardzo fajnie bylo być młodym, jeździć na koncerty, chodzić na ogniska, poznawać dziewczyny, to był piękny czas. Ale szkola sama w sobie to dla mnie zmarnowane najlepsze lata.
@fuji: niepopularna, bo każdy ocenia po sobie i swoich problemach, a 3/4 wykopu jest w takim wieku, że zła pani od pszyry czy kolokwium z [tu wpisz najbardziej p------n przedmiot ze swojego kierunku] są tym, co doskwiera najmocniej, tu i teraz. Potem
Za to nigdy nie rozumiem spuszczania sie nad studiami. Raz że studia dzienne traktują cie jak wypierdka i frajera. Dwa że wykładowcy cie maja za nic. Po trzecie musisz sie użerac z pajacami typu "bedziesz moja konkurencja na rynku pracy". Fakt poznalem tam kilka
@fuji: nie, to Ty masz strasznie smutną dorosłość. Ja dorastanie miałem zajebiste, ale życie dorosłe jest jeszcze lepsze. Jak Ci
Jak się w szkole nic nie robiło to może i to były wspaniałe czasy. Wieczny stres że zaraz kartkówka sprawdzian kolokwium sesja, a idź Pan w cholerę
@kupkesobieciagne: :DDD
Podejrzewam, że twoja perspektywa jest bardzo mocno wybiórcza
@fuji ja bardzo dobrze wspominam nie tyle samą szkołę, ale czasy szkoły i studiów, mimo że pracy nie mam ciężkiej. Dużo więcej działo się w życiu, codziennie szło pogadać, pośmiać się, porobić jakieś odpały, potem spotkania na browarka w akademiku podczas okienka. Teraz spotkam
@fuji: A nie pomyślałeś, że może po prostu to ty masz strasznie smutną dorosłość? XD Łee, wykopek chce wrócić do