Aktywne Wpisy
D07IFP +39
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

adamsowaanon +7
Nie boicie się że wam Tusek lub inny hochsztapler podwedzi kapuche z tego IKE, IKZE, czy tym podobnych?
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A

Ludzie, którzy serio wola dorosłość, chodzenie do pracy, ledwo kilkanaście dni wakacji w roku i wszystkie smutne obowiązki poważnego, dorosłego życia od beztroskich lat młodości musieli mieć strasznie smutne dzieciństwo i nawet sobie tego nie wyobrażam, bo dla mnie życie odkąd skończyłem studia i poszedłem do pracy to takie 2/10 w najlepszych momentach, a wcale nie zarabiam jakoś źle, nie mam ciężkiej pracy i ogólnie powinienem być zadowolony z życia itp. itd.
#szkola #1wrzesnia i chyba trochę też #niepopularnaopinia bo z tego, co widzę na wykopie to tu każdy woli dorosłe życie i chodzenie do roboty od szkoły/studiów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kupkesobieciagne: czyli w skrócie, jesteś geniuszem a każdy kto lubi co innego niż ty to debil
i bardziej pewny siebie, lepiej pracować z ludźmi
źródło: image
Pobierz@monalisssa: Powiedz córce, że stary dziad z wykopu mówi, że angielski to najpotrzebniejsza rzecz z lat szkolnych, bo otwiera ogromne możliwości i ten dziad błogosławi dzień, w którym go rodzice zapisali na dodatkowy angielski te 30 lat temu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Powiedz córce, że stary dziad z wykopu mówi, że angielski to najpotrzebniejsza rzecz z lat szkolnych, bo otwiera ogromne możliwości i ten dziad błogosławi dzień, w którym go rodzice zapisali na dodatkowy angielski te 30 lat temu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mówię jej to, co jest mobilizacją do nauki. „Beztroskie„ 5lat studiów wspominam bardzo dobrze. Oprócz nauki było mega wesoło. Pierwsze lata dorosłości ale jeszcze
Na studiach nie bawiły mnie imprezy i chlanie. Ten epizod zakończyłem jak miałem 15 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
Obecnie mam rodzinę, która daje mi więcej radości niż wszystko inne. Wychowywanie syna to +1000 do szczęścia. Żona zajmuje się domem, a ja utrzymuję rodzinę- tak jak powinno być.
@Speedy: Bananowej młodzieży teraz tym bardziej nie brakuje kasy na dobra materialne, też te które wymieniłeś i im będzie jeszcze łatwiej tęsknić za beztroskimi czasami zanim zaczną pracować u ojca w firmie. Sprawa jest raczej o wiele prostsza niż próbujesz sobie wmówić. Jedni mieli