Aktywne Wpisy

derek25 +579
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +32
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
PobierzNa rondzie jednopasmowym, to nie
źródło: lewy
PobierzCzyli jeśli używasz lewego „na zapas”, to bardziej utrudniasz niż pomagasz.
Podsumowując - fajnie, że chcesz sygnalizować, ale lepiej skupić się na prawym kierunkowskazie przy zjeździe. Włączasz go wtedy, gdy naprawdę chcesz zjechać
mnie na kursie chlop uczył zeby rondo traktować jak skrzyżowanie. Jak w lewo to w lewo migacz.
Byly jakieś zmiany w przepisach?
@phaxi: czyli w ostatniej chwili zeby frajer przed nami czekal do samego konca alboe w ogole nie wjechal na rondo( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MondryPajonk: że co?!
1. Nidy nie wiem, czy kierunkowskaz nie jest włączony przypadkowo i czy jednak nie zdecyduje się zjechać z ronda wcześniej.
2. Czytelną informacją jest prawy kierunkowskaz który jest włączany w momencie zjazdu z ronda, a i tak stosuję ograniczone zaufanie.
3. Lewy kierunkowskaz zamiast pomagać, wprawia w konsternację, bo nie wszyscy kierowcy wiedzą
A czy do tego nie służy przypadkiem prawy kierunek?