Aktywne Wpisy

annlupin +33
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

Według mnie problemem #przegryw jest to że porównują się do topki mężczyzn, zapominając że aby coś osiągnąć liczy się ciężka praca. Jak ktoś faktycznie czuje się źle ze swoim życiem to powinien robić wszystko aby to zmienić. Inaczej mówiąc jak ktoś marudzi ale nic nie robi to znaczy że wygodnie mu w swoim gniazdku tylko szuka atencji z nudów.
Jak ktoś chce #wychodzimyzprzegrywu to potrzebna jest gruntowna zmiana i ciężka praca w każdej sferze życia. Obecnie w internecie są za darmo materiały na każdy temat, więc najłatwiej zacząć od diety, sportu i zmiana pracy na lepszą.
Ktoś narzeka że nie umie gadać - co robisz w kierunku żeby to zmienić? Ile razy próbujesz z kimś rozmawiać? Może niczym się nie interesujesz i nie wiesz o czym? Czy czytasz książki? Czy wykazujesz zainteresowanie drugim człowiekiem?
Ktoś narzeka że jest brzydki - a co zrobiłeś żeby to zmienić? Można o 1-2 punkty poprawić swój wygląd samą dietą, sportem, schludnym i modnym ubraniem, fryzurą. Nie oczekuj że z dnia na dzień będziesz modelem
Ktoś narzeka na pracę - czy po pracy uczysz się nowych rzeczy? Czy otwierasz kolejnego browara i scrollujesz wykop
99% wpisów to narzekanie na swój los a potem wrzucanie foto mrożonej pizzy z biedronki, monsterków i taniego piwa i zdziwieni dlaczego nikt się nimi interesuje, tak jakby marzeniem kobiety było poznanie nudziarza z wykopu który nie dba o siebie ale wymaga od innych żeby się dostosowali do niego.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #tinder #blackpill #redpill #samotnosc #depresja #mgtow #tfwnogf #incel
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 077b85f3814445536acd7bb3705491e2819f55f3f29cf09f2e3826414f40585c
Pobierz@mirko_anonim: Trafiłeś w sedno. U mnie tak właśnie jest. Ale jeśli chodzi o finanse, to porównuję się nawet z normikami i sebami i wypadam przy nich jak żywe guwno...
Dalej nawet nie czytam
@mirko_anonim: że kobiety porównują ich do topki mężczyzn*
@remlezar: tak samo XDDDDDDDDDD
@mirko_anonim: Tak, dzięki temu wszyscy staniemy się wysokimi chadami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Smutny_Marek: Dzięki tej pracy udało Ci się to poprawić czy są jeszcze jakieś inne sposoby?
To tak jak facet miałby opisywać kobiece emocje. To nie ma szans się udać xd
Z 2/10 na 3/10 przy obecnych standardach z instagrama i tiktoka