Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wyjść z przegrywu?
Według mnie problemem #przegryw jest to że porównują się do topki mężczyzn, zapominając że aby coś osiągnąć liczy się ciężka praca. Jak ktoś faktycznie czuje się źle ze swoim życiem to powinien robić wszystko aby to zmienić. Inaczej mówiąc jak ktoś marudzi ale nic nie robi to znaczy że wygodnie mu w swoim gniazdku tylko szuka atencji z nudów.
Jak ktoś chce #wychodzimyzprzegrywu to potrzebna jest gruntowna zmiana i ciężka praca w każdej sferze życia. Obecnie w internecie są za darmo materiały na każdy temat, więc najłatwiej zacząć od diety, sportu i zmiana pracy na lepszą.

Ktoś narzeka że nie umie gadać - co robisz w kierunku żeby to zmienić? Ile razy próbujesz z kimś rozmawiać? Może niczym się nie interesujesz i nie wiesz o czym? Czy czytasz książki? Czy wykazujesz zainteresowanie drugim człowiekiem?
Ktoś narzeka że jest brzydki - a co zrobiłeś żeby to zmienić? Można o 1-2 punkty poprawić swój wygląd samą dietą, sportem, schludnym i modnym ubraniem, fryzurą. Nie oczekuj że z dnia na dzień będziesz modelem
Ktoś narzeka na pracę - czy po pracy uczysz się nowych rzeczy? Czy otwierasz kolejnego browara i scrollujesz wykop

99% wpisów to narzekanie na swój los a potem wrzucanie foto mrożonej pizzy z biedronki, monsterków i taniego piwa i zdziwieni dlaczego nikt się nimi interesuje, tak jakby marzeniem kobiety było poznanie nudziarza z wykopu który nie dba o siebie ale wymaga od innych żeby się dostosowali do niego.

#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #tinder #blackpill #redpill #samotnosc #depresja #mgtow #tfwnogf #incel

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Jak wyjść z przegrywu? Ⓘ
Według mnie problemem #przegryw jest to że...

źródło: 077b85f3814445536acd7bb3705491e2819f55f3f29cf09f2e3826414f40585c

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: powiem tak... Wyszedłem z przegrywu (tak, wiem, nie da się) - wyglądam lepiej niż kiedyś, zmusiłem się by być bardziej rozmownym i dowcipnym (wybrałem specjalnie pracę która wymusza na mnie kontakt z ludźmi), mam swoje mieszkanie, jakiekolwiek zainteresowania inne niż klikanie w komputer, własne auto i co? Celu jaki sobie założyłem i tak nie osiągnąłem - dalej jestem sam. Okej, jest lepiej niż jakbym nic nie robił - to
  • Odpowiedz
Obecnie w internecie są za darmo materiały na każdy temat, więc najłatwiej zacząć od diety, sportu i zmiana pracy na lepszą.

@mirko_anonim: Tak, dzięki temu wszyscy staniemy się wysokimi chadami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ktoś narzeka że jest brzydki - a co zrobiłeś żeby to zmienić? Można o 1-2 punkty poprawić swój wygląd samą dietą, sportem, schludnym i modnym ubraniem, fryzurą. Nie oczekuj że z
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Głównie praca - wcześniej byłem totalnym piwniczakiem. Rozchodziłem na tyle, że z oporami ale jednak jestem w stanie zagadać obcą osobę i zbudować na bazie tego jakąś płytką znajomość. Ogólnie jak się nie lubi/boi/obawia ludzi to po prostu trzeba znaleźć w sobie siłę na interakcje z nimi... U mnie zadziałało. Poza tym gdzieś czasem wyjdę, spotkam się z jedynym przyjacielem gdzieś na mieście, pojadę coś zobaczyć i tyle.
  • Odpowiedz