Wpis z mikrobloga

#gry #pcmasterrace #farcry #steam

Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos zmienili? No i czy warto dopłacać do edycji gold. Niby nie dużo, 50 ziko, ale prawdopodobnie będę te grę kisić w bibliotece aż mi się przypomni żeby zagrać za rok( ͡º ͜ʖ͡º)
ppooii - #gry #pcmasterrace #farcry #steam

Helo, widzę, ze na steam jest promka na F...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ppooii: 4 dalej grywalna zresztą tak samo jak 3. Tam nawet grafika nie odstaje od dzisiejszych standardów. Gameplayowo niby to samo co 3, ale jak dawno nie grałeś to na pewno zmęczenia od wtórności nie dostaniesz. Fabułka git, antagonista też git. Dla wielu 5 była świetna, ale przez ciagłe przerywanie mi gry obowiązkowymi porwaniami w celu zaserwowania mi ekspozycji to nie cierpię tej części.
  • Odpowiedz
@ppooii: Dziwnie mysz chodzi w 4. Ja się od tej części trochę odbiłem bo po godzinie grania wyszedłem z gry, a się okazuje że obok przycisku wyjścia jest mało widoczny przycisk wyjścia i zapisu, no i utraciłem godzinny proces gry. 3 i 5 lepsze. 6 odradzam całkowicie.
  • Odpowiedz