Aktywne Wpisy

zaganiacz_bydla +257
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz
Krs90 +153
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz

1. Sławosz Uznański
2. Jego atencjuszka żona Uznańska Wiśniewska
3. Iga Świątek
Dobrze, że ten astronauta za dychę i peta już ląduje i nie usłyszymy o nim więcej i jego żonka też już nie będzie miała nic do powiedzenia bo to jedyne czym zasłynęła jako polityk xD
Gratki za oskubanie podatników mam nadzieję, że pierogi smakowały.
#spacex #kosmos #astronomia #bekazpodludzi
źródło: temp_file4181177347152332255
Pobierz2. Twoja stara
3. Ty
źródło: co-tam-sasiedzie-nie-odpala_2016-11-13_10-24-24
Pobierz@Rzewliwy_wykolejeniec: Oj usłyszysz nie raz, bo już przeszedł do historii tego kraju. Na szczęście o tobie nigdy już nie usłyszymy, bo w przeciwieństwie do ciebie Sławosz i Iga osiągnęli coś w życiu i to niemało. A jeżeli twoje życie wygląda tak jak ten wpis, to nie rokuje to dla ciebie dobrze
@Rzewliwy_wykolejeniec: facet jest atencyjny, ale bez przesady - obiektywnie jednak doktorat i praca w CERNie, przejście selekcji astronautów w ESA to są fajne osiągnięcia ¯\(ツ)/¯
Mnie ogółem wkurza promowanie wszystkiego w Social Media, ale tak to teraz wygląda. Albo nawalasz posty na insta, albo nie istniejesz.
Mnie np. bardziej Dragan zaczął triggerować kiedy zaczął się wypowiadać na każdy temat i postanowił zostać
Moja lista
1. Grzegorz Braun
2. Piotr Korczarowski
3. Skalik/Fritz
@Rzewliwy_wykolejeniec: o Sławoszu to będziesz się uczył na historii w zawodówce teraz. Także powkurzasz się jeszcze bardziej uposiu