Aktywne Wpisy
kopilop +27
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
jestemtakizmeczony +553
Codziennie w Polsce 13 osób nie chce już dłużej żyć. 11 z nich to mężczyźni. Od północy wylogowało się już sześcioro. Do końca dnia będzie ich drugie tyle.
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo

źródło: image
Pobierz
Jakby ktoś pytał jak wygląda życie perfumiarza na jednym zdjęciu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_20250521_213917
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@czasowstrzymywacz: o, to ode mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kortu: :)
@KjatanSveisson: obawiam się że tak wygląda przeciętnego człowieka wkręconego w jakieś hobby, człowiek się naczyta recenzji, polecajek forumowiczów, youtuberów, etc, kupi przetestuje, nie podejdzie, i następny. Hobby są fajne, ale niestety kosztowne.