Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +288

Nigdy nie korzystałem z tego portalu więc nie wiem czy dobrze to ogarniam ale postaram się.
2,5 tygodnia temu podczas pobytu w USA przewróciłem się na rowerze i złamałem obojczyk , niestety skończyło mi się ubezpieczenie bo nie planowałem być tam aż tak dugo więc skierowałem się do prywatnej kliniki zrobić RTG. Od razu widać że złamałem obojczyk . Niestety leczyć się tam nie mogłem ze względu na brak ubezpieczenia ale miałem takie szczęście że znajomi pracują z lekarzami i przesłali im moje rtg w celu opinii. Ortopedka powiedziała że nie trzeba operować u leczyć zachowawczo , chirurg odpowiedział że wg niego trzeba operować. Zakańczam więc wakacje i wracam do Szwecji gdzie mieszkam na stale , na drugi dzień idę do szpitala , robią rentgeny i umawiają mnie na za tydzień do placówki ortopedycznej gdzie również twierdzą, że nie trzeba operować, następna wizyta za 5 tygodni. Moją intuicja podpowiada mi jednak, że złamanie nie wygląda zbyt dobrze na leczenie zachowawcze… Czy dosięgnę tu jakiejś opinii ?
Pozdrawiam !
#zlamanie #ortopeda #lekarz #ortopedia #obojczyk #porada
źródło: 05E8A891-E1FA-4A16-BF5A-75E9150EA28D
PobierzTy nie jesteś zbyt bystry co nie?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@michal-g88: Amputacja.
Po usunięciu jąder osobnik będzie spokojniejszy, więc szansa na połamanie się w przyszłości spadnie.
Okoliczny weterynarz powinien załatwić sprawę.