Wpis z mikrobloga

@wujek_mikazjusz: ja specjalnie trzymam w domu naładowany starodawny telefon z wejściem na słuchawki żeby sobie muzykę z głośników puszczać, inna sprawa że bezprzewodowe są też na pałąku, nie trzeba wciskać tych gówienek do uszu, to niehigieniczne
  • Odpowiedz
@wujek_mikazjusz: odkąd zabrali mi jacka w telefonie przestałem słuchać muzyki podczas spacerów. Jeszcze kiedyś specjalnie nosiłem 2 telefony – jeden tylko po to by słuchać muzyki, bo miał jacka.
@michalcorobisz no wszyscy używają bezprzewodowych, bo nie mają innego wyboru xD
  • Odpowiedz
@michalcorobisz:

a teraz juz wszyscy uzywaja bezprzewodowych i wiele z nich ma swietna jakosc i sie nie gubi, nie wypada z ucha itd. A tak plakali o to w przeszlosci

Problem jest taki, że te z lepszą jakością dźwięku(i takie co jednocześnie nie będzie ich zakłócało byle g---o na ulicy) kosztują krocie, a przewodowe za te kilkadziesiąt złotych, te parę lat temu, to była już naprawdę górna półka pod względem
  • Odpowiedz
  • 0
@__MadCat

Zależy kto czego szuka, dla mnie jak mają przyzwoity dźwięk i grają, to mi to wystarczy. Ja i tak słucham muzyki tylko jak wychodzę z domu.
  • Odpowiedz