Aktywne Wpisy
Siemabro +28
Czy @wykop @a__s zrobicie coś więcej z @SuperPasozyt ?
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i
ufukiera 0
Jakie kombi w automacie do 50 tysięcy? Najlepiej benzyna, zastanawiam się nad toyotą avensis, skodą octavią i peugeotem 508, ale wysłucham wszystkich rad i ewentualnie propozycji czegoś innego niż ta trójka.
#motoryzacja #samochody #skoda #peugeot #toyota
#motoryzacja #samochody #skoda #peugeot #toyota

Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty na JDG ale i tak jej wychodzi dużo lepiej w porównaniu z poprzednią robotą.
Szanuje w opór takich ludzi
#pracbaza #rozowepaski #niewiemjaktootagowac
źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz@FotDK: @JackobC: U mnie nie było dolnego limitu.
Ogólnie to zabrałem międzyinnymi iPhona nowego i MacBooka, przeszło bez problemu
Wyobraź sobie że nawet w stolicy są.
@tluczek_do_kartofli: MLM lepsze, tam sie wyciąga po 50k na miesiąc lekko, każdy z MLM ci to powie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale to nawet kawałki miast nie mają, część warszawy też nie jest podłączona do kanalizacji poprawnie