Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
wykopany-ziemniak +188

Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i wyrządzić szkodę.
OBLEŚNE!!!
Proszę realnie zająć się tą sprawą.
Może gościa uda się służbom namierzyć, podejrzewam że jego dysk jest pełen nielegalnych i jeszcze gorszych treści.
Proszę informować o ewentualnych postępach.
#patologiazewsi #kryminalne
Oh wait
To że usunął to nie znaczy że wykop nie ma do tego dostępu,bo ma ;)
Ja generalnie mam radę dla wszystkich którzy to czytają. Uciekajcie z tego portalu jak najszybciej
Takie treści są tu na porządku dziennym i gdy będziecie chcieli obserwować dokładnie jakiś tag, to na pewno będziecie trafiać na takie chore treści
Nie rozumiem jakim cudem do tego do chodzi, naprawdę tego nie rozumiem
Ja osobiście walczę z uzależnieniem od wchodzenia na wykop i
Minęła prawie godzina od mojego wpisu,od moich zgłoszeń.
Typ jest nadal aktywny,what.....
... słyszycie @wykop ? Ja się podpinam pod to.
Czy ten portal jest zostawiony sam sobie?
Powinien siedzieć w godzinie najwyżej aktywności tego zwyrola i usuwać 2sek po dodaniu i od razu ban jak w inny sposób nie są w stanie tego rozwiązać.
Strach na tag mecz wejść bo nie wiadomo co się zobaczy.
źródło: image
Pobierz@MaxWalonkoo: Ty napisałeś i nie przybiegli ( ͡° ͜ʖ ͡°)