Wpis z mikrobloga

Czy @wykop @a__s zrobicie coś więcej z @SuperPasozyt ?

Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i wyrządzić szkodę.
OBLEŚNE!!!
Proszę realnie zająć się tą sprawą.
Może gościa uda się służbom namierzyć, podejrzewam że jego dysk jest pełen nielegalnych i jeszcze gorszych treści.
Proszę informować o ewentualnych postępach.

#patologiazewsi #kryminalne
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a to tej nekrofili na szczescie nie widziałem. jesli faktycznie cos takiego wrzuca no to służby powinny się zainteresować, a za ten scat to tak jak mowilem, g---o (hehe) mogą mu zrobić
  • Odpowiedz
@Siemabro: niestety te dzbanki nic z tym nie zrobią
Ja generalnie mam radę dla wszystkich którzy to czytają. Uciekajcie z tego portalu jak najszybciej
Takie treści są tu na porządku dziennym i gdy będziecie chcieli obserwować dokładnie jakiś tag, to na pewno będziecie trafiać na takie chore treści

Nie rozumiem jakim cudem do tego do chodzi, naprawdę tego nie rozumiem
Ja osobiście walczę z uzależnieniem od wchodzenia na wykop i
  • Odpowiedz
  • 6
@P3tro @Siemabro bo to jest chore że na takim portalu nie ma choćby jednego moderatora, który mógłby reagować na takie rzeczy 24/7 ehh szkoda strzępić ryło.. ( ͠° °)
  • Odpowiedz
  • 3
@monky

Powinien siedzieć w godzinie najwyżej aktywności tego zwyrola i usuwać 2sek po dodaniu i od razu ban jak w inny sposób nie są w stanie tego rozwiązać.
Strach na tag mecz wejść bo nie wiadomo co się zobaczy.
  • Odpowiedz