Aktywne Wpisy

yahoomlody +23
Macie słowa, które jak słyszycie to was triggeruje? xD u mnie to będzie
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy

stary_grat +3
#chwalesie #tatuazeboners
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
źródło: image
Pobierz

Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty na JDG ale i tak jej wychodzi dużo lepiej w porównaniu z poprzednią robotą.
Szanuje w opór takich ludzi
#pracbaza #rozowepaski #niewiemjaktootagowac
źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz@YouCanCallMeBillieGates: no ile? odpowiesz?
a tak poza tym, te dotacje i tak idą w gospodarkę. Warto to robić nawet jak by 20% firm miało przetrwać, toksyku bez szkoły
@pomidorowymichal1: też tak myśle. Niech jedna na piędziesiąt rozwinie się w średnie przedsiębiorstwo zatrudniające kilku-kilkunasu ludzi to i tak bedzie wartość dodana
@thorgoth:
no, tylko nie ten z twojej foty
@atari666: przypadkiem. Jeżdziłem jak debil oglądać ogłoszenia z morizona i otodom, czasem jeśli okolica była ładna to po oglądaniu szliśmy z żoną na spacer. Czasem też po prostu robiliśmy rekonesans okolicy, to też jest istotne przy zakupie domu.
Na jednym z takich tripów żona zobaczyła ogłoszenie na słupie "sprzedam dom całoroczny". W sumie nie liczyłem na nic a dom okazał się fantastyczny.
Sprzedawała starsza
@Poczuj_Rurznice: jakiś tam kolega ci zawyżył i gada farmazony, a ty naiwny we wszystko wierzysz
@RudyZibi: Większość willowej części Warszawy nie ma
@Uuroboros: zero
pompka cyrkulacyjna się to nazywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)