Aktywne Wpisy

staryalkus +125
kupiłem dziś nowy samochód (。◕‿‿◕。) przesiadam się ze starego Fiata Punto do Toyoty Yaris w hybrydzie, rocznik 2018, 54k przebiegu, pierwszy właściciel, serwisowana w ASO. Jeździ jak marzenie. Jaram się jak Rzym za Nerona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
sonko12 +394
Nowo poznanej dziewczynie zdradziłem swoje miejsce z grzybami i kontakt sie urwał

Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty na JDG ale i tak jej wychodzi dużo lepiej w porównaniu z poprzednią robotą.
Szanuje w opór takich ludzi
#pracbaza #rozowepaski #niewiemjaktootagowac
źródło: jdb3etawmwib1
PobierzMało tego, często nie ma nawet wody z sieci i musisz kopać studnie. I nie piszą o wiosce pod Białorusią, tylko całym kraju. Gminy nie mają pieniędzy na rozbudowę sieci, ale chętnie wydają pozwolenia na podział pola kukurydzy na działki budowlane.
p0lki chcom tylko 190 cm, milionera, tiktoka, czarnego hebana!!!
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@thorgoth: pierwsze słysze by dawali dotacje na samochód z PUP.
10-15k z czego odlicz z 5 k raty na uzywaną szambiarkę minimum.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Pal wroty ziomuś, paszoł won
@D00D00:
Ja raz widziałem alternatywę... może 1.5m wzrostu, czarne włosy, kolczyki na gębie, z wyglądu to z 12-15 lat bym jej dał... wsiada do autobusu przegubowego, no ale nie jako pasażer ;p
@YouCanCallMeBillieGates: no już nie przesadzajmy. Owszem, wiele firm padło, niektórzy nie powinni dostać dotacji, inni brali je tylko po to, by obejść wymagania i wyłudzić pieniądze. Ale też mnóstwo firm od dotacji zaczynało. Ja również kiedyś wziąłem dotację i do tej pory spłaciłem ją z nawiązką. I żadna część
@thorgoth: zaraz przyjdzie ten idiota od "psiembiorcow" i ci powie że trzeba jdg mocniej opodatkować.
@Wollier: Dalej jest wymóg, że 2 lata musisz utrzymać działalność, żeby nie zwracać dofinansowania?