Aktywne Wpisy

Graner +19

JicchakPerec +6
Przez dzieci nie mam praktycznie czasu na granie, ps5 robi bardziej za mebel jak konsolę, odpaliłem Enter the Gungeon i gdyby nie zbyt wysoki poziom trudności to grałbym dalej. Polećcie jakieś proste i łatwe gry na takie maks 30 minutowe sesje, żeby bez zagłębiania się w fabułę przyjemnie popykać i zaznać relaksu po pracy. Pozdrawiam
#gry #ps5 #ps4 #playstation
#gry #ps5 #ps4 #playstation
źródło: 5d7988b94fa62bb4bfb89e74c57ea23eea30c4dedfc3a270bb6290d9d19f13ff
Pobierz

Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty na JDG ale i tak jej wychodzi dużo lepiej w porównaniu z poprzednią robotą.
Szanuje w opór takich ludzi
#pracbaza #rozowepaski #niewiemjaktootagowac
źródło: jdb3etawmwib1
PobierzByło AMA mireczka @kupkesobieciagne
https://wykop.pl/link/4456263/ama-kierowca-wlasciciel-szambiarki
@Yuri_Yslin: owszem posiadam, tak sobie właśnie myślałem czy ktoś o tym napisze. Tak działa, ale i tak zamiast 20l zimnej wody to zleci ci 5l, oszczędność? Nie jest tak że poleci ciepła od razu. Musisz ręcznie to włączać albo podłączyć pod zegar lub bezpośrednio pod piec jak piec to obsługuje.Jak jest włączona cały czas to hydraulik powiedział że mocno wzrośnie zużycie opału i siadło mi
Możliwe że ktoś jej ten kredyt podżyrował, ale czy to coś zmienia?
Dobrze że sobie dziewczyna radzi
plany są oczywiscie do zrobienia kanalizy ale od 5 lat nic sie nie
@Wollier: @Morf: @YouCanCallMeBillieGates: Z tego co wiem to jeśli firmę się prowadzi krócej niż jakiś tam czas (chyba rok), to wtedy trzeba oddać. Więc państwo zakłada, że nie oddajecie
Głupio Wam teraz?