Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#motocykle #pytanie #podroze #polska #zarobki
Koleś wydał w 7 miesięcy, około 240 000 na wycieczkę po Afryce. 100 km dziennie plus ot tak na 2 tyg do Polski samolotem. BMW GS zaczyna się od 100 000, z dodatkami 140-160 000. Hajs na wyprawę 70-80 tys plus sprzęt. Pytanie jakie jest pod filmem notorycznie zbywane przez prowadzącego wywiad: to reklama-wywiad z naganiaczem któremu firma sypnęła hajs (pełne ubezpieczanie przy okazji) czy aż tak dobrze się powodzi na etacie, że wydanie ćwierć bańki to mało znacząca sprawa. "16 krajów Afryki! Gość mi zaimponował"
https://www.youtube.com/watch?v=jfREOlYXAiQ
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Typ se żyje w Hiszpanii, pewnie ma jakiś biznes, siedzi w IT 100% remote, albo ma usługi, które tylko dogląda, albo jest Oskim i starzy sponsorują mu życie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@kishibashi: i po co obrażasz? Ja się nie dałem nabrać bo niczego nie obejrzałem ;]
Kto promuje filmik? Albo filmik promuje co?
@ArmandoFelonso autor promuje swój film - nabija wyświetlenia.
@kishibashi: ale co ma promowanie swojego profilu do wydawania kasy i ogólnie początku tego wątku? Na tym polega ten kanał, pokazuje ludzi i motocykle. Jak jesteś zainteresowany szczegółami, to zaczniesz oglądać profil tej osoby.
Chyba że ty myślisz, że ktoś wydał te xxx zł (wg wyliczeń z pierwszego posta) tylko po to, żeby mignąć na kanale YT i wypromować swój własny profil.
W
Oglądałem ten odcinek - z tego co chłop gadał, jest jakimś tam (chirurgiem?) dentystycznym czy tam nawet właścicielem jakiejś kliniki. Kasę może mieć ¯\(ツ)/¯
Wyprawa na pewno ciekawa, ale znamy ją tylko w jego wersji, nie wierzyłbym we wszystko i wszystkiego na pewno też nie usłyszeliśmy.