Aktywne Wpisy

Ana77 +294
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

mam_spanko +335
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#motocykle #pytanie #podroze #polska #zarobki
Koleś wydał w 7 miesięcy, około 240 000 na wycieczkę po Afryce. 100 km dziennie plus ot tak na 2 tyg do Polski samolotem. BMW GS zaczyna się od 100 000, z dodatkami 140-160 000. Hajs na wyprawę 70-80 tys plus sprzęt. Pytanie jakie jest pod filmem notorycznie zbywane przez prowadzącego wywiad: to reklama-wywiad z naganiaczem któremu firma sypnęła hajs (pełne ubezpieczanie przy okazji) czy aż tak dobrze się powodzi na etacie, że wydanie ćwierć bańki to mało znacząca sprawa. "16 krajów Afryki! Gość mi zaimponował"
https://www.youtube.com/watch?v=jfREOlYXAiQ
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Nie wyliczaj innym kasy.
Typ se żyje w Hiszpanii, pewnie ma jakiś biznes, siedzi w IT 100% remote, albo ma usługi, które tylko dogląda, albo jest Oskim i starzy sponsorują mu życie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@kishibashi: i po co obrażasz? Ja się nie dałem nabrać bo niczego nie obejrzałem ;]
Kto promuje filmik? Albo filmik promuje co?
@ArmandoFelonso autor promuje swój film - nabija wyświetlenia.
@kishibashi: ale co ma promowanie swojego profilu do wydawania kasy i ogólnie początku tego wątku? Na tym polega ten kanał, pokazuje ludzi i motocykle. Jak jesteś zainteresowany szczegółami, to zaczniesz oglądać profil tej osoby.
Chyba że ty myślisz, że ktoś wydał te xxx zł (wg wyliczeń z pierwszego posta) tylko po to, żeby mignąć na kanale YT i wypromować swój własny profil.
W
Oglądałem ten odcinek - z tego co chłop gadał, jest jakimś tam (chirurgiem?) dentystycznym czy tam nawet właścicielem jakiejś kliniki. Kasę może mieć ¯\(ツ)/¯
Wyprawa na pewno ciekawa, ale znamy ją tylko w jego wersji, nie wierzyłbym we wszystko i wszystkiego na pewno też nie usłyszeliśmy.
Pojawia się gówniany wpis z anonima, w zasadzie z d--y (ojej, wielkie zdziwienie, że ktoś kupił motocykl, bo się tym pasjonuje i pojechał w podróż) i link do filmu. Autor szerzej nieznany, bohater szerzej nieznany, nic