Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#motocykle #pytanie #podroze #polska #zarobki
Koleś wydał w 7 miesięcy, około 240 000 na wycieczkę po Afryce. 100 km dziennie plus ot tak na 2 tyg do Polski samolotem. BMW GS zaczyna się od 100 000, z dodatkami 140-160 000. Hajs na wyprawę 70-80 tys plus sprzęt. Pytanie jakie jest pod filmem notorycznie zbywane przez prowadzącego wywiad: to reklama-wywiad z naganiaczem któremu firma sypnęła hajs (pełne ubezpieczanie przy okazji) czy aż tak dobrze się powodzi na etacie, że wydanie ćwierć bańki to mało znacząca sprawa. "16 krajów Afryki! Gość mi zaimponował"
https://www.youtube.com/watch?v=jfREOlYXAiQ

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie bardzo rozumiem z czym masz problem. W sensie obojętne kto mu sypnął, czy jak zarobił, czy z nieba mu kasa spadła, dalej nie wiem gdzie jest problem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale w czym problem? Nie sądzę, żeby BMW sponsorowało jakiegoś leszcza z Polski z 1600 obserwujących na insta. Gdyby było ich ponad milion, to jeszcze. Hajs mógł dostać ścigacz za wywiad z motocyklem BMW na pierwszym planie, ale nie ten gość.
Typ se żyje w Hiszpanii, pewnie ma jakiś biznes, siedzi w IT 100% remote, albo ma usługi, które tylko dogląda, albo jest Oskim i starzy sponsorują mu życie.
  • Odpowiedz
problem polega na tym, że jesteście frajerami i daliście się nabrać na taką zakamuflowaną formę promocji filmiku ¯\(ツ)/¯

@kishibashi: i po co obrażasz? Ja się nie dałem nabrać bo niczego nie obejrzałem ;]
  • Odpowiedz
@kishibashi: Widzisz, jedynym frajerem tutaj jesteś Ty i Twój stary który Cie nie potrafił wychować odpowiednio i nauczyć jak się do ludzi zwracać.
  • Odpowiedz
autor promuje swój film - nabija wyświetlenia.

@kishibashi: ale co ma promowanie swojego profilu do wydawania kasy i ogólnie początku tego wątku? Na tym polega ten kanał, pokazuje ludzi i motocykle. Jak jesteś zainteresowany szczegółami, to zaczniesz oglądać profil tej osoby.

Chyba że ty myślisz, że ktoś wydał te xxx zł (wg wyliczeń z pierwszego posta) tylko po to, żeby mignąć na kanale YT i wypromować swój własny profil.
W
  • Odpowiedz
@kishibashi: Widzisz, ja autora tego filmiku subskrybuje więc widziałem ten film już dawno temu, Ty natomiast jesteś po prostu zwykłym mądrzącym się internetowym cwelem który najwidoczniej lubi się na wykopie dowartościować, leć na czarno "frajerze'.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Oglądałem ten odcinek - z tego co chłop gadał, jest jakimś tam (chirurgiem?) dentystycznym czy tam nawet właścicielem jakiejś kliniki. Kasę może mieć ¯\(ツ)/¯

Wyprawa na pewno ciekawa, ale znamy ją tylko w jego wersji, nie wierzyłbym we wszystko i wszystkiego na pewno też nie usłyszeliśmy.
  • Odpowiedz
@ArmandoFelonso: ech, póki co, to najgłupszy jesteś Ty, bo nie ogarniasz prostej sprawy. Na wykopie przewija się mnóstwo wpisów mających nagonić na obejrzenie czegoś na yt. Zawsze to kilkadziesiąt/kilkaset wyświetleń więcej, może ktoś zasubskrybuje.

Pojawia się gówniany wpis z anonima, w zasadzie z d--y (ojej, wielkie zdziwienie, że ktoś kupił motocykl, bo się tym pasjonuje i pojechał w podróż) i link do filmu. Autor szerzej nieznany, bohater szerzej nieznany, nic
  • Odpowiedz
@tagan: ale co zmienia, że subskrybujesz jakiegoś śmiecia, skoro wpis jest zarzutką i nieproszoną promocją. Idźcie stwórzcie sobie znalezisko z filmem, a nie spamujecie jakimiś zmyślonymi aferami, bo nikt tego gówna nie chce oglądać.
  • Odpowiedz