Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +163
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Potem oglądała na instagramie miejsca do których tamci jadą i komentowała w stylu:
Albo
Mam nadzieję, że uśmieszki w tych cytatach dobrze obrazują passive-aggresive o którym mówiłem wcześniej.
Cały dzień marudzenia, aż spytałem się o co chodzi. Od słowa do słowa przeszło na to, że to CHŁOPAK PAULINY może ją zabrać, a ja "mojej dziewczyny zabrać nie mogę" xD. Nie wiem ile zarabia chłopak Pauliny, może trochę więcej niż ja, ale na pewno wiemy, że to sama Paulina zarabia wiele więcej niż moja różowa, o czym oczywiście wspomniałem.
U różowej bluescreen, beczenie, zamknęła się w pokoju do końca dnia, a ja odpaliłem konsolę xD myślałem że trzeba przeczekać, aż właśnie dostałem taką wiadomość na messengerze.
Ciekawe, do czego wspólnie dojdą. Ewelina to dobra partia do takich dywagacji, bo od czasu gdy zerwał z nią jej facet półtora roku temu, to jest wiecznie pokrzywdzona przez los.
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
źródło: temp_file7323669544798883648
PobierzDziewczyny tak nie piszą xD
uuu goronco
źródło: images
PobierzOn zarabiał grubo ona się cieszyła
za jego pieniądze dobrze sie bawiła
że podatków nie płacił pretensji nie miała
że pieniądze z nielegalu nigdy nie narzekała
@Goronco: no i wtedy odpowiadasz że zabrać to możesz dziwkę dla której będziesz sponsorem, ale ją wolisz traktować jako poważną partnerkę życiową ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file653967446940741759
PobierzNastępnym razem przy generowaniu screenów z messengera pamietaj, żeby dodawać spacje przed przecinkami i kropkami.
No i nie pisz "chciałabym spojrzeć na to spokojnie, ale nie jestem w stanie" - żadna różowa nigdy tak nie napisze :)