Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni
Jestem w 6 letnim związku, ja 28 lat, ona 24. Mieszkamy razem. Dodam, że oboje wcześniej nie mieliśmy innych partnerów. Mamy wiele wspólnych zainteresowań, jednym z naszych hobby jest wspólne granie w gry online. Ma kilku znajomych online do wspólnej gry, ja zresztą również. Zawsze sama z siebie dzieliła się ze mną doświadczeniami, z kim się komunikuje, z kim gra, co robi, kto do niej zagaduje.
Od ostatnich tygodni
Nieszkodnik +22
Kupuj elektryka, mówili. Będziesz tanio jeździł, mówili. Mówienie nic nie kosztuje, w przeciwieństwie do ładowania auta :-)
https://wyborcza.biz/biznes/7,156481,31709015,ladujesz-auto-i-nie-wiesz-ile-zaplacisz-ekspert-kierowcy.html
#technologia #elektryki #obietnice #prad #motoryzacja #autanaprad
https://wyborcza.biz/biznes/7,156481,31709015,ladujesz-auto-i-nie-wiesz-ile-zaplacisz-ekspert-kierowcy.html
#technologia #elektryki #obietnice #prad #motoryzacja #autanaprad
źródło: Screenshot_20250522-083235_Firefox
Pobierz

Potem oglądała na instagramie miejsca do których tamci jadą i komentowała w stylu:
Albo
Mam nadzieję, że uśmieszki w tych cytatach dobrze obrazują passive-aggresive o którym mówiłem wcześniej.
Cały dzień marudzenia, aż spytałem się o co chodzi. Od słowa do słowa przeszło na to, że to CHŁOPAK PAULINY może ją zabrać, a ja "mojej dziewczyny zabrać nie mogę" xD. Nie wiem ile zarabia chłopak Pauliny, może trochę więcej niż ja, ale na pewno wiemy, że to sama Paulina zarabia wiele więcej niż moja różowa, o czym oczywiście wspomniałem.
U różowej bluescreen, beczenie, zamknęła się w pokoju do końca dnia, a ja odpaliłem konsolę xD myślałem że trzeba przeczekać, aż właśnie dostałem taką wiadomość na messengerze.
Ciekawe, do czego wspólnie dojdą. Ewelina to dobra partia do takich dywagacji, bo od czasu gdy zerwał z nią jej facet półtora roku temu, to jest wiecznie pokrzywdzona przez los.
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
źródło: temp_file7323669544798883648
Pobierz