Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +176

roman-swoboda +426
Mirki i Mirabelki dziękuję wszystkim za szeroki odzew. Odnalazła się pieczarka i przyczepka. Dziś przed północą była już w garażu. Wygląda na to, że nic nie jest uszkodzone. Znalazła się pod lasem prawie 40km od domu, z pustym bakiem, daleko od jakichkolwiek zabudowań i głównych dróg. Mam nadzieję, że ten co się na nią połasił musiał przejść pieszo całą drogę sam.
źródło: 50f2f08e90e34dd3d622d38d48f107d95423c524e7e4198610f62a6bef43b772,w300h194
Pobierz

Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto poszedł z innych powódek do IT niż kasa i potem zawyża poziom na rekrutacji bo uczy się za darmo 200h miesięcznie po robocie albo zgadza się na stawki 10k brutto bo widzi "super nowoczesny stack w CV" i w wieku 30 lat dalej mieszka z rodzicami bo żadna kobieta go nie chce - naplułbym w twarz. Przez wasze podejście kryzys z robotą i staweczki 17k brutto UoP dla seniora .NET co ostatnio raport pokazał
Jak jesteś taki super hiper duper pasjonata co nie jest w IT dla KASY to na priv wyśle ci mój numer konta i wszystko co zarobisz przesyłasz mnie pod koniec miesiąca. W końcu nie jesteś w branży dla KASY wiec oddawaj całą kasę innym a samemu odżywiaj się tynkiem ze ścian i deszczówką. Albo niech ci ta pasja do kodu narkami
źródło: tswell
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@TheDziobaker: no nie w każdej. Podam ci jeden przykład - lekarz
Wiesz jak wygląda rekrutacja na lekarza? Albo w korporacji finansowej? Czy nawet w
@nad__czlowiek: Jak pisałem moja ex była lekarzem. Do 30 roku na studiach i stażach a potem z-----------e po 12h dziennie za 25k miesięcznie. Tak wygląda życie większości lekarzy.
kogo ty chcesz oszukać, lekarz za 25k xDDDDD
Udzielać to się można w projekcie open source, choć z drugiej strony przyjdzie korpo, wdroży u siebie i będzie trzepać na tym kasę bez limitu a ty będziesz
@nad__czlowiek: no chyba ty
gadasz jakby to było albo albo