Aktywne Wpisy

gonzo91 +82
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto poszedł z innych powódek do IT niż kasa i potem zawyża poziom na rekrutacji bo uczy się za darmo 200h miesięcznie po robocie albo zgadza się na stawki 10k brutto bo widzi "super nowoczesny stack w CV" i w wieku 30 lat dalej mieszka z rodzicami bo żadna kobieta go nie chce - naplułbym w twarz. Przez wasze podejście kryzys z robotą i staweczki 17k brutto UoP dla seniora .NET co ostatnio raport pokazał
Jak jesteś taki super hiper duper pasjonata co nie jest w IT dla KASY to na priv wyśle ci mój numer konta i wszystko co zarobisz przesyłasz mnie pod koniec miesiąca. W końcu nie jesteś w branży dla KASY wiec oddawaj całą kasę innym a samemu odżywiaj się tynkiem ze ścian i deszczówką. Albo niech ci ta pasja do kodu narkami
źródło: tswell
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@nad__czlowiek: Dobre 10 lat temu czytałem na Reddicie post lead SWE z USA. Facet miał mnóstwo znajomych i rodziny w tych lepszych branżach i pierwsze co zauważył to to, że do kodoklepów nie ma zastosowania zasada obecna wszędzie indziej: jeśli jako lekarz czy adwokat powiesz, że podążasz drogą X, przez Y czasu i oczekujesz wyniku Z,
I później trzeba pracować