Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +295
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia #nfz #polska
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-04 103522
PobierzA i tak - jakkolwiek sprawa się dalej potoczy to o tym wykopową społeczność poinformuję.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego :)
A skąd ty wiesz czy on stary nie jest? Może dziadyga ogarnia komputery ヽ( ͠°෴ °)ノ
@Kubson111: No tak, na pewno wpisał tyle wizyt. Trzeba było się uczyć to
jeślli to prawda to gość musi być kompletnym debilem ryzykując w ten sposób.
Rozumiem że na tym etapie nie chcesz podawać danych, ale nie takie widziałem zarzutki dla atencji
@analboss: Stało się tak dlatego, bo op zrobił blisko 550 baitów
Komentarz usunięty przez autora
@analboss: byłbyś zaskoczony bo często jest dokładnie na odwrót - to ci starsi są oblatani w IKP bo się leczą równocześnie u 15 lekarzy, a młody jak pójdzie do lekarza raz na 3 lata to pewnie nawet nie wie, że jest
Sprawdziłem swoje konto i wszystko w porządku ale warto pilnować