Aktywne Wpisy
#rozowepaski #zwiazki
Powiedzcie mi różowe, czy ja jestem jakiś dziwny i takie zachowanie jest normalne, czy może moja różowa.
Załóżmy spotykacie się pół roku z facetem, regularne randki, sypiacie ze sobą. No ogólnie nie jest to początek.
Niebieski
Powiedzcie mi różowe, czy ja jestem jakiś dziwny i takie zachowanie jest normalne, czy może moja różowa.
Załóżmy spotykacie się pół roku z facetem, regularne randki, sypiacie ze sobą. No ogólnie nie jest to początek.
Niebieski

luxixa 0
#gielda jaki śmieciach robi wam największy damage w portfelu

A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia #nfz #polska
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-04 103522
PobierzxD
W ogóle jeszcze gdyby "pochował" pojedyncze wizyty po różnych pacjentach, żeby człowiek faktycznie nie mógł dojść, ale coś takiego?
@MechanicznaPitaja:
@analboss:
Znasz OP? Skąd wiesz że jest młody?
Komentarz usunięty przez autora
@analboss: Oczywiście, że to jest jakiś bug. NFZ bardzo skrupulatnie monitoruje coś takiego i d--------a ogromne kary. Trzeba być niespełna rozumu żeby jako podmiot prywatny próbować dymać NFZ. Ale co no, op wrzucił randomowego skrinka, nagonka
Prawdopodobnie trwa jeszcze synchronizacja Twoich danych z ZIP NFZ.”
Ktoś też to ma?
@dugi123: lekarze w placówkach publicznych nagminnie wyłudzają hajs dla szpitala klepiąc lewe procedury medyczne. Byłem na sorze to na wypisie wypisali mi cały zestaw badań i połowy z nich nie miałem wykonane.
Fakt jest taki, że mam wklepanych 559 wizyt, na których nie byłem, a ktoś sobie za nie przygarnął pieniądze. Przykład ze znaleziska wspomnianego w głównym wpisie jednak pokazuje, że jest cała masa osób będących niespełna rozumu i dymają system jak tylko się da. A patologię trzeba nagłaśniać i tyle.
A w tym znalezisku, o którym mówisz to jak rasowy wykopek nawet go nie przeczytałeś bo tam mowa o jakimś psychologu w szkole
@camelinthejungle: miałem tak samo. Jak tylko