Wpis z mikrobloga

• 0
@Zaklad_Gospodarki_Odpadami: Jadlem zabkowa, bo szwagier mi z Polski przywiózł. Jako że mam manię sprawdzania gdzie jest robiona, wyszło że w Niemczech w Berlinie. Robią też pizze dla Niemieckich marketów. Koszt takiej pizzy w Niemczech, to przeważnie 3,49. 2,99. Byłem w Lidlu z dwa tygodnie temu, była pitca od tego producenta co dla żabki robi. Kurczak bbq identyczny smak, tylko różniła się tym że w rantach miała mozarele
  • Odpowiedz
  • 0
@ragnarok-asgartus: Jak dla mnie jedyna Pizza od dr oetker, która mi smakuje jak już kupię. Za innymi nie przepadam, ta jest warta spróbowania, bo czuć serio jakość, a jak na mrożonke to coś nie spotykanego. Dwie ligi wyżej niż inne pizze
  • Odpowiedz
jadłem raz i nie ma żadnego podjazdu do ITALPITCY

@patrolss: Nie potwierdzam. Słaba. W dodatku się nabrałem (na opakowaniu wygląda legit), wziąłem trzy i jakoś trzeba było je zjeść.

Kiedyś w Biedronce i Lidlu były pizze „z kamiennego pieca” i one były prawie jak z pizzerii, ciasto rosło podczas pieczenia, ale już dawno takich nie widziałem. Jakiś czas temu wziąłem z Lidla niby z kamiennego pieca, ale to już nie
  • Odpowiedz
@Lujdziarski: niestety nie wiem, jaki producent. Ale też nie wiem, czy znajdziesz w Lidlu jej odpowiednik. Bo Biedronka ma kilka rodzajów pizzy pod marką Donatello, jednak ta konkretna wygrywa.
  • Odpowiedz