Aktywne Wpisy

Sonozaki +25
Piszę to trochę ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. Jeśli przez kilka lat czujecie się źle, a potem robi się już naprawdę ciężko, to nie liczcie na to, że wszystko samo się ułoży. Ja się na tym mocno przejechałem. Byłem w takim momencie, że potrzebowałem choć odrobiny wsparcia, ale najwyraźniej jestem kimś, z kim trudno wytrzymać, bo większość ludzi woli trzymać spory dystans i nie miałem takiej osoby na którą mogłem

obszarnik +128
A pomyśleć że gdyby dziś rządził PiS to odrzucenie programu SAFE nie byłoby zadziwiające i za 2 dni już nikt by o takiej aferze nie mówił, bo zapowiedzieliby nową daninę, za kolejne 2 dni zapowiedzieliby płatne drogi ekspresowe, za kolejne 2 dni afera o to że benzyna po 8 zł a Obajtek zatrudnił sprzątaczkę z Urzędu Gminy do rady nadzorczej Orlenu, za kolejne 2 dni kolejna afera z coraz to większymi wałami

A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia #nfz #polska
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-04 103522
PobierzDla każdego komu o tym mówię, wydaje się to absurdalne biorąc pod uwagę ilość tych wizyt i to, że lekarz myślał że nikt się nie połapie.
W każdym razie na poniedziałek
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-08 114915
Pobierzźródło: 2025-02-07_17h10_40
Pobierz@ChlopoRobotnik2137: bez kitu tak bym zrobił. Jakby fikał to bym go jeszcze nagrał i powiedział, że teraz stawka wzrosła do 100% jak nie chce iść siedzieć.