Aktywne Wpisy

MonazoPL +117
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
FejsFak +26
Jak oceniacie zabezpieczenia? #stepujacybudowlaniec
źródło: Screenshot_20251115_143319
Pobierz

A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia #nfz #polska
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-04 103522
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-12-04 124952
Pobierz@salvador94: Kurde mi nie wyświetla, chyba bo nie mam ubezpieczenia od 5 lat, ciekawe co przed nawpisywały sobie te szmaty.
@analboss: bo są debilami i oszukują na bezczela tak jak typ co jakieś zabiegi ginekologiczne mężczyźnie wpisywał XD
@analboss: złodziej i idiota to synonimy
@open_or_die: Jesteś tani w obsłudze. U mnie to 212 zł. Ale np. przyjazd kartki czy wypisanie zwolnienia lekarskiego wycenili na 0 zł.
Komentarz usunięty przez autora