Aktywne Wpisy

MrGreeny +32

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
zlowrogitur +102
Modnie ubrany facet to nie rzadkość #niewiemjaktootagowac

źródło: temp_file6168716065516337960
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file6168716065516337960
PobierzWykop.pl
A tam się okazuje, że dermatolog u którego od dłuższego czasu nie byłem, od maja 2021 do lutego 2024 zrobił blisko 550 fałszywych wizyt, w trakcie których miałem przeprowadzaną laseroterapię (koszt NFZ 126,64 zł), co oznacza że na samej mojej osobie wyłudził z funduszu ponad 68000 zł XD. Ciekawe ilu pacjentom jeszcze tak robi.
Podpierdółka do NFZu oczywiście idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia #nfz #polska
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-04 103522
PobierzNo i teraz pytania:
-czy każdy co ma umowę z NFZ oszukuje ?
-czy jak zgłosimy wszystkich czy będzie miał nas kto leczyć?
-po co jest NFZ
-kim jesteśmy do dokąd zmierzamy
Jak lekarz chce oszukiwać to czemu nie wybiera starszych pacjentów, którzy nie wiedzą co to IKP, tylko młodych pacjentów, którzy wszystko robią przez internet i wiedzą jak to działa?
@salvador94:
@analboss: to są zwykli złodzieje.
Żona ma też sprawdzić czy u niej też przypadkiem nie będzie, bo też tam chodziła
@analboss: bo to mimo wszystko debile, nie wszyscy ale wielu z nich. Podobnie jak księgowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie na koncie IKP pusto. Powinno być jakieś powiadomienie jak ktoś Ci
I obserwuj jak pojawia się strach w oczach.
U mnie na szczęście czysto, od 2008 roku nabiłem:
To kwota jaką Narodowy Fundusz Zdrowia zapłacił za poniższe świadczenia zdrowotne - 31,5 zł
@analboss: Może sam jest starszy, i nie bardzo wie jak działa IKP ;)
@salvador94: Średnio 16 wizyt w miesiącu, a jak weźmiemy pod uwagę ilość dni roboczych (pon-pt) w tygodniu to niemal codziennie xD
Albo błąd albo ten dermatolog to jakiś skończony debil
Chwila, chwila, NFZ nie zauważył, że od maja 2021 do lutego 2024 byłeś prawie codziennie u dermatologa?
Policzyłem włącznie z lutym, czyli 33 miesiące, 550 wizyt, wychodzi, że 16,6 razy w miesiącu, a dni roboczych jest średnio 20 w miesiącu XD (bez sobót)
Kto jest głupszy,