Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jakiś czas temu kupiłem sobie do domu orbitrek. Kilka razy na nim nawet ćwiczyłem, ale jakoś nie mogłem się wciągnąć, żeby robić to regularnie. Myślę, że jednym z głównych powodów takiego stanu rzeczy jest to, że skupiam się na samym treningu, przez co czas leci niemiłosiernie wolno i po prostu nie chce mi się tego robić.

W związku z tym, że nie wywaliłem kupy siana na zbieracz kurzu, chciałbym jednak zacząć na nim regularnie ćwiczyć. Macie jakieś rady jak to zrobić?
#silownia #mirkokoksy #chudnijzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja mam uchwyt na orbitreku i leca mi filmy z Youtuba.
Najlepiej miec mindset taki, aby wyjsc z domu(z strefy komfotru) i w konkrenym celu 1-2h np. jechac na silownie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wyrób w sobie nawyk, nie ważne czy to lubisz czy nie lubisz codziennie czy co drugi dzień wsiadaj o tej samej godzinie i rób swoje. To jest jak z myciem zębów, nikt tego nie lubi robić ale wyrabiasz nawyk i szczotkujesz 2-3 razy dziennie!
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no to jest w tym właśnie najtrudniejsze xD samodyscyplina.
To jest właśnie to "ooo ten to ma dobre geny i chude kości", którego grubasy nie rozumieją.
  • Odpowiedz
Ustaw sobie sztywne godziny treningu.
Przygotuj sobie wode do picia podczas treningu.
Przygotuj sobie audiobooka, serial, film, dokument, podcast. Ja podcasty i audiobooki podkręcam x3.

Powodzenia!
  • Odpowiedz