Aktywne Wpisy

MateMizu +460
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz
Arivederczi +110
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakiś czas temu kupiłem sobie do domu orbitrek. Kilka razy na nim nawet ćwiczyłem, ale jakoś nie mogłem się wciągnąć, żeby robić to regularnie. Myślę, że jednym z głównych powodów takiego stanu rzeczy jest to, że skupiam się na samym treningu, przez co czas leci niemiłosiernie wolno i po prostu nie chce mi się tego robić.
W związku z tym, że nie wywaliłem kupy siana na zbieracz kurzu, chciałbym jednak zacząć na nim regularnie ćwiczyć. Macie jakieś rady jak to zrobić?
#silownia #mirkokoksy #chudnijzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
Najlepiej miec mindset taki, aby wyjsc z domu(z strefy komfotru) i w konkrenym celu 1-2h np. jechac na silownie.
To jest właśnie to "ooo ten to ma dobre geny i chude kości", którego grubasy nie rozumieją.
źródło: samo_zycie_2018-05-24_13-37-32
PobierzPrzygotuj sobie wode do picia podczas treningu.
Przygotuj sobie audiobooka, serial, film, dokument, podcast. Ja podcasty i audiobooki podkręcam x3.
Powodzenia!