Aktywne Wpisy
JoMaHaa +3
Na wypoku mi się takie reklamy wyświetlają, a moja różowa to w życiu dla mnie nic fikusniejszego nie zalozyla ( ͡° ʖ̯ ͡°) czasem jak mi się zdarzy przejść obok działu z taką lepsiejsza bielizna to se tylko wzdycham ciężko, wykop mnie jeszcze chce pogrążyć...
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
wfyokyga +39
Dzień dobry
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym żadnych problemów z tym, żeby np moje ewentualne dzieci też tak się wychowywały. Jeszcze nie powiedziałem jej o tym podczas naszych rozmów. Dla mnie ważne jest mieszkanie i współżycie ze sobą przed ślubem. Jak najlepiej ugryźć ten temat żeby jej nie spłoszyć? Wiecie spotkałem się z nią 3 raz dopiero. Ale jak i kiedy zapytać delikatnie o takie sprawy? Z jednej strony fajnie mieć taką ładną szarą myszkę, a nie przebolcowaną julkę przez setki chadów. Z drugiej nie wiem, czy różnice w tej kwestii będą dla mnie do przeskoczenia i też nie chcę marnować jej i swojego czasu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: z mojej perspektywy pick one.
Poważnie porozmawiaj i zrób ewaluacje swoich priorytetów.
Jeśli sam masz gwoździa we łbie to spoko, jeśli nie masz to problem narośnie i was udusi ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: xddddddddddddddddddddd
@mirko_anonim: to ruchaj w dobrej wierze ¯\(ツ)/¯
Dokładnie
Pierwsze, drugie spotkanie i ustalacie czy jesteście wierzący (jeśli tak to na ile), jak chcecie poprowadzić swoje życi dalej, czy chcecie rodzinę, dzieci, psy, koty, ślub, mieszkanie w mieście czy na wsi etc. Jak macie zbiegające się wizję na te rzeczy to można się poznawać dalej z zamiarem romantycznym, a jak nie, to bez żalu każdy idzie w
Na którym spotkaniu o tym powiedziałeś?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Każdy chce poruchać ale nikt nie chce p0lki z milionowym przebiegiem.
Pytasz wprost co sądzi o MIESZKANIU razem przed ślubem, bo mówisz że ty sobie nie wyobrażasz że ona sama ty sam tak mieszkacie x lat a jak powie że spoko to lecisz głębiej
Takie laski niestety są często aseksualne zobaczysz to już podczas całowania. Ja jak się całowałem z taką to już coś gadała o