Aktywne Wpisy
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

saggitarius_a +43

#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym żadnych problemów z tym, żeby np moje ewentualne dzieci też tak się wychowywały. Jeszcze nie powiedziałem jej o tym podczas naszych rozmów. Dla mnie ważne jest mieszkanie i współżycie ze sobą przed ślubem. Jak najlepiej ugryźć ten temat żeby jej nie spłoszyć? Wiecie spotkałem się z nią 3 raz dopiero. Ale jak i kiedy zapytać delikatnie o takie sprawy? Z jednej strony fajnie mieć taką ładną szarą myszkę, a nie przebolcowaną julkę przez setki chadów. Z drugiej nie wiem, czy różnice w tej kwestii będą dla mnie do przeskoczenia i też nie chcę marnować jej i swojego czasu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@Kitku_Karola: będzie dzieciak to nie usunie, a bez ślubu też da (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mało młodych do kościoła chodzi w ogóle, ale nie powiedziałbym, że więcej kobiet (na podstawie próby, którą widuję w kościele co tydzień). W różnych grupkach okołokościelnych (na które się załapałem dość późno bo pod koniec studiów i nieco po ich ukończeniu) było z grubsza po równo, a w tradycjonalistycznych to w ogóle przewaga mężczyzn. I nigdy