Aktywne Wpisy
simsakPL +218
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
AdamES +17
#chwalesie #skoda #fabia #samochody #motoryzacja
Właśnie wymieniliśmy różowej 14 letniego Opla na nową Skodę.
Fun z jazdy większy niż jak przesiadałem się z ceeda na Passata.
Hejt
Właśnie wymieniliśmy różowej 14 letniego Opla na nową Skodę.
Fun z jazdy większy niż jak przesiadałem się z ceeda na Passata.
Hejt
Przygotuj się do tego psychicznie, wrzuć w google "nicotine withdrawal timeline" albo obejrzyj sobie chociażby na youtube skrót.
@Alzena: Oszukiwanie samego siebie.
Ja mało paliłem, miałem tak, że jak sobie zrobiłem na kilka dni przerwę to potem drapało w gardle i ogólnie pierwszy papieros był ciężki.
Po którejś kilkudniowej przerwie stwierdziłem, że spróbuję dłużej nie palić. No i nie palę już wiele
@Alzena: Tu się przydaje medytacja i mindfulness - serio. Dokładnie tak miałem. Jedynym sposobem na to jaki znam, to jest przejść przez każdą sytuację kiedy paliliśmy przy jakiejś okazji; na
a) trzeba się pilnować i nie myśleć o tym, że kiedyś się coś robiło i paliło (typu prowadzę auto i palę, albo wychodzę ze znajomymi i idziemy na szluga)
b) polecanko fitatu i znalezienia jakiegoś zajęcia, wtedy można na starcie jeść paluszki (ja kręciłem dużo na rowerze)
c) zapijałem się też trochę
Allen Carr - Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie
Tak to bym nie rzucał.