Aktywne Wpisy

CrispySabcia +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Mam wrażenie, że większość osób uwzięła się a kołcza tylko dlatego, że jest kołczem xD A na razie z tych wszystkich trzech przejawia najwięcej inicjatywy i na razie jeszcze nie widziałam, by zrobił coś strasznego. Nawet jeżeli przeczytał to wszystko w poradniku to nie jedna chciałaby być tak dobrze traktowana. Zajebiście siestara, a już jest ten najgorszy. Wydaje mi się, że nie może aż tak fest grać w programie,
Mam wrażenie, że większość osób uwzięła się a kołcza tylko dlatego, że jest kołczem xD A na razie z tych wszystkich trzech przejawia najwięcej inicjatywy i na razie jeszcze nie widziałam, by zrobił coś strasznego. Nawet jeżeli przeczytał to wszystko w poradniku to nie jedna chciałaby być tak dobrze traktowana. Zajebiście siestara, a już jest ten najgorszy. Wydaje mi się, że nie może aż tak fest grać w programie,

Graner +11

Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Może z dorosłymi to siadzie ale trochę jest slasherowo
https://m.imdb.com/title/tt11426232/parentalguide/?ref_=ext_shr_lnk
A tak dla młodzieży - Black Phone?
źródło: temp_file656761531946764761
Pobierzźródło: image_search_1759915741833
PobierzAmerican Horror Story sezon z nastoletnimi czarownicami (Sabat).
- szósty zmysł
- koszmar z ulicy wiązów
a na rozluźnienie to: gnijąca panna młoda