Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +290
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +104
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

#pracbaza #korposwiat
Hindus:
źródło: comment_fFMUDHaqURrI99nyh0PCnjoNkWVaTjCK
Pobierz@hell_naw: chyba trzeba ich wysłać na jakieś szkolenia czy coś, aby zrozumieli, że ludzie jedzą banany. Może trzeba to zasugerować HRom,b o jak rozumiem, szkolenia działają w dwie strony, tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Czy facet może jeść banana przy kolegach?
Może, ale nie powinien im patrzeć głęboko w oczy kiedy to robi"
Reguł jest więcej:
źródło: image
Pobierz@mk321: no ja bym się czuł niekomfortowo jak by np. HR napisały do wszystkich (jak bym pracował za granicą), aby wychodząc z pokoju schowali wszystkie rzeczy, bo to Polaków kusi i zapewne czują się z tym niekomfortowo bo ich kusi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@interpenetrate: Nie polecam, całkiem niedawno wysłałem podobnego e-maila, tylko w innej (słusznej)sprawie, bo zainteresowani narzekali "pod nosem" na pewną sprawę, ale nikt nie chciał się odezwać... co prawda osiągnąłem cel...ale menedżerem nie zostałem i raczej marketingowo nie wygrałem i pewnie jeszcze trochę będą co poniektórzy pamiętali ( ͡° ͜ʖ ͡°), oprócz e-maili
@hell_naw: typowe. Hindusa obrazi latająca mucha, a Ty biały Polaku ustąp, bo oni tacy biedni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dlatego dress code mówi, że kobiety mają nosić spodnie za kostkę, bo inaczej widok gołej kostki mógłby rozproszyć deep work naszych przyjaciol z dalekiego wschodu, a przez to jakość kodu znacznie spadnie i będzie trzeba ogłosić awarie